Inlägg från: theresej |Visa alla inlägg
  • theresej

    Tvillingar i dec- jan 2015

    Hej allihopa! Jag var på kub igår och fick veta att jag väntar tvillingar. Kom som en chock. Hade inte en tanke på att det kunde vara två. Vill gärna vara med på tråden med er andra

    bf 21/1 -15

  • theresej

    Jag har varit fruktansvärt trött men det har blivit lite bättre. Jag mår också illa och kräks till och från. Annars mår jag bra.

  • theresej

    Hej!

    Jag har varit ledig hela sommaren och har min första arbetsdag på måndag. Får se hur det går. Har varit väldigt orklös hela sommaren och även jag har ont i ryggen.

    Idag var jag iväg och köpte barnvagn. kanske lite tidigt men vill vara förberedd. Vet inte hur man kommer att må framöver. Blev en Urban Jungle duet. Lika smal som en vanlig vagn.

    Längtar till mitt rul. Ska dit 27:e augusti. Har bestämt mig för att ta reda på kön. Vet att de är 2 av samma då barnmorskan såg könet på barnen redan på kub ultraljudet men hade inte bestämt mig ännu om jag ville veta. Ångrar mig nästan lite nu. Grymt nyfiken....

    Vilka fina magar ni har. På mig syns det inte så mycket ännu (dock lite mage redan innan På kvällarna är den stenhård och rund så då syns det lite.

  • theresej

    Jag äter också betydligt mindre än innan.

    Sista veckan har det känts underbart då jag mår bättre och är

    mycket piggare. Är i vecka 18 nu. Frågade på bvc om

    tvillingutbildning och detta fanns inte längre. Däremot så

    såg jag att tvillingförbundet hade utbildningar i Stockholm

    där jag bor.

  • theresej

    Hej!

    Jobbar på för fullt och sen hem till barnen som ska ha mat gå på träningar läsa läxor osv. Efter vecka 16 har jag mått oförskämt bra. Sista veckan (är nu i vecka 22) har jag dock börjat få sammandragningar till och från och ont vid ljumskarna och som ett tryck/lättare värk ner mot underlivet. Dock ingen större fara ännu.

    Bra initiativ att starta en Facebook grupp. Ska leta efter den på en gång.

Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015