• liten blir stor1

    Tvillingar i dec- jan 2015

    Hej! Undrar om det finns andra där ute som också väntar tvillingar i december-januari? Jag har bf 7 Jan.
    Vore trevligt att få kontakt med er och höra hur ni mår och hur det går :) och kanske kan vi följas åt.
    Hälsningar linda

  • Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015
  • theresej

    Hej!

    Jag har varit ledig hela sommaren och har min första arbetsdag på måndag. Får se hur det går. Har varit väldigt orklös hela sommaren och även jag har ont i ryggen.

    Idag var jag iväg och köpte barnvagn. kanske lite tidigt men vill vara förberedd. Vet inte hur man kommer att må framöver. Blev en Urban Jungle duet. Lika smal som en vanlig vagn.

    Längtar till mitt rul. Ska dit 27:e augusti. Har bestämt mig för att ta reda på kön. Vet att de är 2 av samma då barnmorskan såg könet på barnen redan på kub ultraljudet men hade inte bestämt mig ännu om jag ville veta. Ångrar mig nästan lite nu. Grymt nyfiken....

    Vilka fina magar ni har. På mig syns det inte så mycket ännu (dock lite mage redan innan På kvällarna är den stenhård och rund så då syns det lite.

  • anno81

    Idag fick vi se våra små hjärtan. Precis som jag misstänkte hade de flyttat på sig och låg nu som ett rakt streck tvärs över magen. Berättade att jag kännetecknas foglossning o är ganska trött. Hon erbjöd att sjukskriva mig en månad eftersom jag jobbar i hemtjänsten men jag ville avvakta ett tag till. Om 2 veckor blir det glukos test. Urk!!!

  • RockTheRebell



    Magen dagen till ära


     


    Hej jo! Det gick bara bra puuuh! Allt var fint och bf blev 9/1 nu ist för 7/1. Hjärtanen pumpade jättebra , magen och njurarna var på plats och de härjade lite lagom. Vi kollade inte kön. Jag tyckte mig se en snopp fladdra förbi hihi, men det var som hastigast när han mätte lårben på nr 2. De visar inte om man inte ber om det o min sambo vill ju inte så jag försökte se om det kom tillfälle. Men läkaren var mkt duktig på att inte trycka dopplern så fostrens privata delar fick vara privata. Så nu kan vi börja köpa saker! Men väntar nog en månad till med de stora sakerna fall ingen kommer o kastar dem på mig ;)


     


     

  • RockTheRebell

    och just det. Behövde jag sjukskrivas var det bara att ringa min läkare utan mellandoktorer så skulle det bli ordning på det sa han. Jobbar tungt och utsatt så det var inga bekymmer med tanke på foglossning o färgade flytningar dokumenterade på gyn. Så nu glömde jag nog inget.

  • RockTheRebell
    LillaLina01 skrev 2014-08-04 09:56:37 följande:
    Spännande :) Vi hoppas också kunna tjuvkika på könen den 11. 

    För övrigt gjorde jag det så kallade "ringtestet" häromdagen. När man tar ett hårstrå från sitt huvud, sätter en ring i och håller över magen och ser om ringen antingen pendlar eller cirkulerar. Min gjorde cirklar så då är det väl två tjejor därinne ;) Får väl se om det stämmer, hehe :) Själv tror jag på pojkar, vet inte varför. Bara känns så.
    här hos oss säger de att rund cirkel är tjej o pendel pojk. Det är olika var man är. min gjorde både och dubbelt av en. (var tre först ju)
  • LillaLina01

    Rocktherebell: åh vad härligt att allt såg bra ut!! Vilken lycka :)

    Precis, cirklar =tjej, pendel =pojk. Jag kanske skrev otydligt :)

    Hur mår ni nu alla, mår ni bra? Jsg mår bra förutom tröttheten som slår till ibland, och en skitjobbig huvudvärk som jag haft ett par gånger senaste veckan. Men jag är så tacksam att jag slipper illamående och andra krämpor än så länge *peppar, peppar*

  • livia84

    Hej! Jag väntar oxå tvillingar :) har bf 22/2, så jag är lite efter er andra men hänger gärna på här ändå:)
    Tycker det känns helt fantastiskt och samtidigt overkligt att det är 2 små liv där inne :) är i v12 nu men har redan varit på flera vul å fått se dom. Mår oförskämt bra än så länge :)
    Hur går det för er andra och hur har ni mått under graviditeten?

Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015