Inlägg från: Vitrysk hockeyhjälte |Visa alla inlägg
  • Vitrysk hockeyhjälte

    Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..

    Tja, hur skulle du själv känna dig om det kom fram att din man gjort något (sexuellt eller inte spelar ingen roll egentligen) med en annan kvinna som du gärna gjort tillsammans med honom men som han förvägrat dig?

    Du ska inte ställa upp på något du inte vill göra, men det är nog bäst du accepterar att du gjort ett misstag och att det kanske inte går att reparera överhuvudtaget. Hade jag varit din man hade jag kastat ut dig omgående, analsex eller ej.


    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (nej) skrev 2014-06-23 10:35:37 följande:

    TS skriver ju att hon gjorde saker med den andre mannen som om eg inte hade velat göra. Hon måste ha mått väldigt dåligt om det blev så. Ingenstans skriver TS att hon gillade det hon gjorde.


    Ja. Snyft. Det är egentligen TS det är synd om, inte mannen.

    Kan i och för sig hålla med om att det är ett besynnerligt ultimatum han ställer, men kan absolut förstå hur han tänker.
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (Sven) skrev 2014-06-23 10:50:18 följande:

    Vad är det för trams? Om TS var en man hade du säkert moralpredikat och bett honom ta ansvar.


    TS skriver att hon flera gånger har haft analsex med älskaren. Hon skriver ingenstans att hon blev tvungen till det. Det handler tydligen inte om att de har försökt ha analsex och slutat för att hon mådde dåligt eller inte ville. Nej, det skedde upprepade gånger och frivilligt. Frivilliga val med tillhörande ansvar.


    Om man kan ha analsex med en älskare upprepade gånger, varför kan man då inte ha analsex med sin man? Det är ju den frågan mannen ställer. Vad är svaret? Att kvinnan är ett offer? 


    Jo,jag kan tycka synd om TS och den situation hon är i. Men det är en situation som hon har satt sig själv i och ansvaret är hennes. Man löser inga problem genom att lägga ansvaret på mannen.

    TS är inte offer i denna situationen. Det är hennes man och hennes barn. 


    Sluta med alla bortförklaringar och låt TS ta ansvar. Om hon inte vill ha analsex med hennes man, ska hon naturligtvis inte göra det. Men hon ska ta ansvar för hennes handlingar och val och förklara mannen varför hon inte vill ha analsex med honom, när hon upprepade gånger både ville og utförde analsex med älskaren.


     


    Är du säker på att du citerat rätt inlägg? Allt du skriver håller jag ju med om.
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte

    Jag kan inte riktigt se att analsex i syfte att "göra rätt för sig" men än av egen fri vilja skulle förta ens en promille av sveket, det är väl där jag och TS man har olika syn på saken.


    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (knapp) skrev 2014-06-23 14:42:05 följande:

    Någon skrev hederskultur...

    Att ni inte inser det vidriga i mannens ultimatum är fanimej skrämmande.

    TS: om du ställer upp på det, tror det att det kan reparera ert redan söndertrasade förhållande?

    Jag säger som Iron Maiden: run to the hills (och yes, han är ett as som berättade för barnen. Min mamma berättade för mig att pappa var otrogen när jag var femton, vad i helvete ska man göra med den informationen som tonåring? Jävla dumheter.)


    Att _du_ inte inser det vidriga i TS beteende är fanimej skrämmande.
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (knapp) skrev 2014-06-23 15:09:03 följande:



    Jag har inte yttrat mig om TS beteende, men självklart har hon felat. Mannen vill straffa kvinnan genom en sexuell handling hon inte vill utföra. Det handlar om makt. Det är sjukt.

    Ett "rättvist" straff (om man nu skall syssla med sådant) borde väl vara att hitta någon som vill ha analsex, och ha det med henne i stället. Men nej, han vill hellre ha det med sin fru, som han vet inte vill. Fy faaan ...
    Vadå "vet inte vill"? Uppenbarligen ville hon ju i något skede, bara inte med honom... Annars vore det, som någon sa, fråga om en våldtäkt och då känner åtminstone jag att någon otrohet i den bemärkelsen aldrig ägt rum. Nej nej, TS gjorde allt detta av egen fri vilja.

    Jag är emellertid en motståndare till alla sorters ultimatum i syfte att "pröva" kärleksrelationer, vare sig de handlar om analsex, skaffa barn (annars drar jag!) eller något annat. I det här fallet känner jag väl mest att sveket redan är gjort, oavsett om han lyckas "förhandla sig till" analsex. Det är liksom ingen upprättelse.
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Julligulli skrev 2014-06-23 15:37:17 följande:
    Däremot är det ju så att hon har rätt att ha sex med vem hon vill, eftersom det just är hennes kropp. Hon har även rätt att säga nej om hon inte vill ha sex. Tycker du det är fel? 
    Nej, det stämmer ju. Samtidigt har mannen rätt att lämna förhållandet oavsett skäl och detta gäller även skälet "min frus älskare får ha analsex med henne men det får inte jag, nu skiter jag i det här".
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte

    Ni känner inte själva att er ilska är lite missriktad när ni mer eller mindre försvarar TS mot denna hemska man (som hon ändå uppenbarligen "stått ut med" i 21 år)? Visst, hans reaktion och ultimatum kanske inte var de mest klockrena, men TS har i slutändan sig själv och ingen annan att skylla för den uppkomna situationen.

    Det kanske ligger nåt i det här ändå att kvinnor inte kan göra fel enligt vissa könsfränder på FL...


    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (Asimovaren) skrev 2014-07-09 07:28:08 följande:

    Nå TS, dags att göra ett inlägg?


    TS har lite ont i rumpan och väljer därför att inte sitta vid datorn i onödan.

    Men mannen har hon kvar i alla fall, waheyo!!!!
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
Svar på tråden Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..