• Anders 386

    Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..

    Jag skulle reagera på samma sätt som din man: Har du gått med på saker med en annan man men inte gör det med din egen hade jag tagit det som bevis på att du inte tände sexuellt på mig. Jag hade lämnat dig direkt om du nekat. 

    Och du bör nog fråga dig om din nuvarande man är rätt för dig eftersom du inte ger honom det som du ger en annan man. 

    Att neka honom analsex och tro på en fortsättning är helt kört, där finns nog ingen tvekan.

  • Anders 386
    Anonym (Sven) skrev 2014-06-23 10:28:49 följande:

    Du ska inte ha analsex med din man om du inte önskar det.


    Men du skal även förklara din man varför du inte vill ha analsex med honom, men villigt har analsex med en tillfällig älskare.


    Vänd på steken. Hur hade du haft det om du önskade något sexuellt från din man, som han inte ville ge dig, men gärna gav vilken som helst annan kvinna?


    Den förklaring finns inte öht som skulle få mannen att acceptera. Iaf skulle jag reagera så. Förklara är lönlöst. 
    TS har gjort ett drag som gör henne "schack", hon har nu bara ett möjligt drag för att inte sluta schackmatt - och det är att ha analsex med sin man.
  • Anders 386
    Anonym (hejj) skrev 2014-06-23 11:58:36 följande:
    Lyssna inte på ovanstående person.
    Som en man så kommer din man inte kunna leva med att känna sig "mindre" i dina ögon än andra män. Detta kommer ta kål på honom o förhållandet.

    Lube that ass and give him what he wants.
    Det här är 100% riktigt, tror att nästan alla män håller med.
    Det är en fråga om "hederskultur", fast i Sverige. 
    Dom kvinnor som inte fattar får försöka acceptera ändå eftersom det är så här verkligheten ser ut.
  • Anders 386
    Anonym (Kille som vet.) skrev 2014-06-23 14:06:52 följande:

    För några år sedan var min dåvarande  flickvän otrogen. Det visade sig även att hon hade haft analsex flera ggr med den här killen(någon från hennes jobb), vilket hon aldrig haft tidigare och alltid hade varit helt emot i vårt förhållande.
    Då jäklar hade jag givetvis god lust att kräva att hon skulle ge mig analsex också. 

    OBS, detta gjorde jag så klart inte. Istället avslutade jag och hon inledde ett förhållande med andra killen istället. Säkert fyllt av analsex och annat roligt som vi aldrig gjorde.Skrattande


    Du gjorde det enda rätta. Hoppas TS man också förstår att det är dags att lämna.
    Jag skulle reagera på samma sätt. Det är ett steg som går ännu längre än om det gällt "bara" otrohet.
  • Anders 386
    Anonym (knapp) skrev 2014-06-23 14:42:05 följande:

    Någon skrev hederskultur...

    Att ni inte inser det vidriga i mannens ultimatum är fanimej skrämmande.

    TS: om du ställer upp på det, tror det att det kan reparera ert redan söndertrasade förhållande?

    ................


    Det vidriga i den här soppan är att mannens hustru går med på sexuella aktiviteter som hon inte ställer upp på med sin man. Det gör otroheten ännu värre.
    Och nej, dom flesta kvinnor kommer aldrig att förstå, men en man förstår direkt.
  • Anders 386
    Anonym (Q) skrev 2014-06-23 15:21:23 följande:

    Så sjukt att en del anser att hon ska ge "sin" man samma sak som hon gett till en annan man.

    Det kan faktiskt vara så enkelt att hon ville ha analsex med den andre mannen, men inte med sin man. Och det är hennes fulla rätt. Eftersom man faktiskt inte ÄGER varandra här i Sverige.

    Hon är inte mannens ägodel som han har full rätt till.

    Sen om deras äktenskap inte tål detta kan man ju förstå. Förhållanden kan ju brista av mindre. Men förhållandet kan aldrig bli läkt av att han får det han kräver.

    Om hon ska vilja ha analsex med sin man så får han förföra henne och locka fram den viljan. Inte tvinga sig på, det blir aldrig bra.

    De som anser att han har rätt lever i någon värld där man är en ägodel och inte jämlik. Det samhället vill jag ifrån till alla medel.

    Där man äger sin egen kropp, och man håller ihop för att man vill vara trogen. Inte för att man tvingas till det.


    Det är helt riktigt. Ingen äger TS. Hon har helt fritt val mellan att bli lämnad eller att ställa upp på analsex. 
  • Anders 386
    Julligulli skrev 2014-06-23 15:30:32 följande:

    Vilka bedrövliga liv vissa människor lever. Otrohet, sex man ska "ställa upp" på, sx mot sin vilja, barn sex som utpressning och för att "rädda förhållandet". Det finns ju inget att rädda!

    Herregud, att folk orkar leva på det där viset. Det låter mest som VM i förnedring, elände och jävelskap. Och så barn mitt i hela soppan som inte har något att säga till om alls utan får leva med två föräldrar som gör varandra (och barnen) olyckliga.

    Separera istället för att göra varandra ännu mer olyckliga och sök er till någon som passar var och en bättre. 


    Det är nog faktiskt den bästa lösningen. TS har kränkt sin man så illa att det nog får betraktas som omöjligt att reparera.
  • Anders 386
    Hypnotica skrev 2014-06-23 15:47:45 följande:

    .......
    Och hur långt sträcker den här sexregeln egentligen? Ponera att min nuvvarande partner får reda på att jag haft analsex med en tidigare partner. Har min nuvarande partner också "rätt" till analsex då?


    Svar nej. Sexregeln är helt klar i det fallet. Skrattande
    Men såklart om man gärna vill nåt som partnern gjort i ett tidigare förhållande och då tyckt om så kanske man skulle trycka på lite extra om man kände till saken. 
  • Anders 386
    Anonym (m) skrev 2014-06-23 16:11:48 följande:
    Så du anser att analsex är hela lösningen på detta?
    He he, tror du missade att jag svarade på ett inlägg som skrev att bästa lösningen var att separera. Skrattande.
    Jag tror inte analsex är lösningen...   Jag tror inte det går att lösa öht.
  • Anders 386
    Anonym (dumpa) skrev 2014-06-23 16:19:42 följande:

    Ts, din man är ett svin och du borde flytta istället för att försöka lappa ihop ert förhållande. Att han drar in barnen i detta är oförlåtligt, man gör inte så mot barn. Att sedan kräva analsex som något slags plåster är så sjukt och bisarrt att du borde packa väskan redan ikväll. Fy vilken gris!!


    Förmodar att det är skrivet för att provocera va? Du skojar väl. Skrattande
  • Anders 386
    Anonym (dumpa) skrev 2014-06-23 16:27:01 följande:
    Varför skulle det vara skoj??? Man är ett svin ifall man använder barn som pjäser i ett schackspel.
    Det kan iofs vara som du tolkar det, det kan också ha kommit fram i affekt och i obetänksamhet. Men oavsett vilket så är det faktiskt inget annat än sanningen som kommit fram. Och jag tror att barnen märker ganska tydligt att det är kris i förhållandet, då är det kanske bättre att berätta orsaken än att lämna alla barnets frågor obesvarade. Sanningen kommer ändå fram till en 14-åring förr eller senare. Men självklart måste det föras fram på ett sätt som gör minsta möjliga skada. Jag tycker inte att man kan ljuga för en tonåring, hade barnet varit typ under tio kanske man inte skulle berätta eftersom ett barn i den åldern inte riktigt förstår innebörden i det som skett. Men en 14-åring förstår. 
  • Anders 386

    OM förhållandet någonsin ska lappas ihop igen så tror jag att TS förr eller senare som ett steg måste gå med på analsex. Hon måste bevisa för sin man att inte den andre mannen var attraktivare i sängen. Men det kanske kan vänta. OM annat löser sig så kanske det blir dags för analsex. Men inte som ett första steg, det är mycket som ska lösas innan dess. Troligen tar det öht tid innan dom kommer igång med ett normalt sexliv.
    Jag tror att det behövs en mans uppfattning för att förstå reaktionen hos TS man, de flesta kvinnor kan inte sätta sig in i hur dom flesta män reagerar. Kvinnor kan uttrycka hur dom VILL att han ska reagera, men dom har oftast inte helkoll på hur en man VERKLIGEN fungerar. 

  • Anders 386
    Anonym (haha men gud) skrev 2014-06-25 14:42:37 följande:
    Hahahahahahahahaha....

    Ja för alla män fungerar precis likadant, ja så var det ja. Har du missat de inlägg från vuxna män i denna tråd som skäms över att vara man efter att ha läst inlägg som ditt? Vuxna män som inte alls håller med dig?
    OK, du kanske har rätt. Då får vi väl nöja oss med att konstatera att det faktiskt inte finns NÅGON här på FL som har en susning om hur TS man tänker. Allt blir vilda spekulationer, och svaret på frågan har bara TS man. Det är faktiskt bara han som vet vad som krävs av TS för att lappa ihop förhållandet. Och stämmer inte hans krav mot TS eftergifter kommer det att skita sig...
  • Anders 386
    Tecum skrev 2014-06-27 09:53:11 följande:
    ...........

     Men jag tror inte att maken vill dominera och göra TS illa bara för att han vill återta besittningsrätten. Det handlar om att återupprätta sin självkänsla mer än om att straffa TS. Iofs vet vi inte om maken är ett svin men då hade nog TS gjort någon antydan om det. Så tänker jag.
    Håller med fullständigt. Jag tänker exakt på samma sätt. Så skulle jag känna. Men av inläggen att döma är det tyvärr väldigt många kvinnor som inte förstår (eller inte vill förstå) hur en normal man fungerar. Därmed inte sagt att alla män fungerar på samma sätt, men det här stämmer troligen på dom allra flesta. 95% ?
Svar på tråden Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..