• Anonym (nej)

    Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..

    nej nej du ska inte acceptera analsex om du inte vill ha det! Att du gjorde så med den andre har inte med saken att göra. Jag förstår att din man vill få det gjort för att du ska visa att du är seriös med er relation men han har ju fått allt om bakfoten. Det kommer inte reparera nånting, kanske tom förvärrar det saken om du inte vill ha analsex. 

    Hur kommer du känna dig efteråt? Varje gång ni ska h sex kommer du bli påmind om att du mer eller mindre blev "tvingad" till något du inte ville för att "bevisa" att du älskar honom. Du hör väl hur dumt det låter?

    Om min man sa nåt sånt till mig skulle jag tolka det som att han vill ha makt över mig, att jag ska tvingas underkasta mig hans vilja, vilket inte är något vi sysslar med i vår relation. Vi är jämlikar och det skulle jag inte känna längre, om jag gick med på något jag eg inte vill göra. 

  • Anonym (nej)

    TS skriver ju att hon gjorde saker med den andre mannen som om eg inte hade velat göra. Hon måste ha mått väldigt dåligt om det blev så. Ingenstans skriver TS att hon gillade det hon gjorde.

    Då borde hennes man, hur sårad han än är, förstå att analsex tillsammans inte löser ett dugg! Jag tycker också att hans ord om att han kanske kan förlåta henne om hon ställer upp på analsex låter otroligt omoget och märkligt. Tänker verkligen vuxna män så? Skulle allt lösas då, skulle alla hans känslor kring otroheten vara puts väck och allt skulle vara frid och fröjd igen?  Nån slags rättviseaspekt männen emellan? Tror inte det va?  

    TS möjligen har du inte förklarat för din man hur du upplevde analsexet med den andre, att du gjort nåt som du egentligen inte ville göra med honom heller. Då kanske han förstår hur orimlig tanken är att analsex är lösningen på problemet. Som jag skrev tidigare, troligen förvärrar det bara hela grejen. 

  • Anonym (nej)
    bussler skrev 2014-06-23 10:33:49 följande:

    Varför tycks de alltid vara OK för en kvinna att ligga runt?
    råkade du som utförde detta, ramlade du på hans kuk eller?

    va ett "wild and crazy office sex" ?......du e sjuk!


    det är väl ingen som sagt att otroheten var ok! Var läser du det? 

    Otrohet är EN sak. Att hennes man nu vill ha analsex med henne som nån slags "plåster på såren" är en ANNAN sak! Om hennes man är seriös med att han vill lappa ihop relationen så kan de hellre gå i terapi tex. 
  • Anonym (nej)
    Vitrysk hockeyhjälte skrev 2014-06-23 10:37:02 följande:
    Ja. Snyft. Det är egentligen TS det är synd om, inte mannen.

    Kan i och för sig hålla med om att det är ett besynnerligt ultimatum han ställer, men kan absolut förstå hur han tänker.
    om man har sex med någon och gör saker mot sin vilja för att man inte mår bra?ja då kan jag tycka det är lite synd om TS faktiskt. Då behöver TS troligen nån typ av kuratorshjälp att reda ut vad som egentligen är orsaken till att man mår dåligt. 

    Det har inget med att göra att det skulle vara ok att vara otrogen.
  • Anonym (nej)
    bussler skrev 2014-06-23 10:39:55 följande:
    Så, såfort man mår dåligt då ska man hitta en kuk å ha lite kul me den? å det är moget eller vad?
    VAR nånstans läser du (och andra) att det är OK med otrohet????  Jag har överhuvud taget ingenstans försvarat själva otroheten
  • Anonym (nej)

    Jag tror inte att det kommer reparera ert förhållande. Vad händer om han verkligen gillar det? Och vill göra det ofta? Hur länge ska du tvingas gå med på det? Han kan ju då utöva en slags utpressning mot dig vilket inte någon av er kommer må bra av tror jag. Allt som har med sex att göra ska väl vara frivilligt och för att man vill? Bättre ni går på familjeterapi tycker jag. Dessutom, varför var du otrogen? Det är man väl inte om man är nöjd med sin relation? Du kanske innerst inne vill skiljas men inte vågar? Och förstår inte varför du lät en arbetskompis utnyttja dig genom att du gick med på sådan t du egentligen inte vill...varför då?

    Tips till dig, ligg lågt ett tag....försöka med familjeterapi eller familjerådgivning, hör med kommunen. Det är ofta väntetid så sätt upp er i kö iaf, så kan du ju alltid avboka om ni inte vill gå sedan..  Jag tror att om du går med på hans krav om analsex mot din vilja så kommer du inte vilja ha sex alls mer sedan kanske..det kommer förstöra för dig och er relation för alltid..det är vad jag tror. Stå  på dig, du ska inte behöva göra något du inte vill. OM han älskar dig kommer han stanna ändå. Men du? varför i hela friden gick du och berättade detaljer om sexet för din man? Då hade du aldrig hamnat i den här sitsen...du skulle sagt att det var tråkigt sex och att det är mycket bättre med honom och inget mer!!

Svar på tråden Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..