• Julligulli

    Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..

    Vilka bedrövliga liv vissa människor lever. Otrohet, sex man ska "ställa upp" på, sx mot sin vilja, barn sex som utpressning och för att "rädda förhållandet". Det finns ju inget att rädda!

    Herregud, att folk orkar leva på det där viset. Det låter mest som VM i förnedring, elände och jävelskap. Och så barn mitt i hela soppan som inte har något att säga till om alls utan får leva med två föräldrar som gör varandra (och barnen) olyckliga.

    Separera istället för att göra varandra ännu mer olyckliga och sök er till någon som passar var och en bättre. 

  • Julligulli
    NicKnejm skrev 2014-06-23 15:31:08 följande:

    Nu börjar de samlas, familjelivs kvinnor som försvarar sina medsystrar utan ett uns kritik i kärnfrågan. Otroheten, sveket som ts utsatt sin man för. Helt plötsligt är det oklanderligt för en kvinna att ha sex med annan man. För det är hennes kropp. Nytt lågvatten nått för att försvara en kvinna som gjort väldigt väldigt fel.


    Vilka har försvarat ts? Jag har inte sett någon som försvarat hennes otrohet eller tycker det är något bra, snarare tvärtom.

    Däremot är det ju så att hon har rätt att ha sex med vem hon vill, eftersom det just är hennes kropp. Hon har även rätt att säga nej om hon inte vill ha sex. Tycker du det är fel? 

    Däremot får hon ju ta konsekvenserna av sin otrohet om det är så att hennes man inte vill fortsätta utan hellre gör slut. Vilket de nog borde ha gjort för länge sen, så hade de sluppit den här härvan. 
  • Julligulli
    Vitrysk hockeyhjälte skrev 2014-06-23 15:39:00 följande:
    Nej, det stämmer ju. Samtidigt har mannen rätt att lämna förhållandet oavsett skäl och detta gäller även skälet "min frus älskare får ha analsex med henne men det får inte jag, nu skiter jag i det här".
    Naturligtvis. 
  • Julligulli
    Anonym (Skit ska ha skit) skrev 2014-06-23 15:49:05 följande:
    Bara så du vet är det dom förhållanden där mannen eller kvinnan känner sig älskade och allt är tillsynes perfekt det är dessa förhållanden som otroheten gör sig synlig tex här på fl.... Jag tror absolut på att förhållanden kan hålla livet ut! men om tex min kvinna ramlar över någons penis skulle det inte vända upp och ner på min tillvaro då jag är över 30 och jag vet att även dom mest perfekta förhållanden kan brytas isär.. Allt beror på vilka situationer man som man/kvinna ställs emot och lära sig vilka situationer man bör undvika för att värna om det förhållande man lever i
    Ja, värdesätter man inte sitt liv högre än att man står ut med en massa skit för att slippa vara singel eller söka sig någon annan så får man kanske ta att det händer en del också. 

    Själv är jag rädd om mitt liv och har ingen tanke på att slösa bort det på några halvmessyrer (längre). Jag är värd ett bra liv, jag är värd att må bra, jag är värd en bra partner och ett bra förhållande. Jag är värd äkta kärlek (så länge den håller). Då ser jag till att få det jag vill istället för att leva ett dåligt liv i ett dåligt eller halvdant förhållande där jag inte mår bra. 

    Jag gillar inte otrohet, men är medveten om att det kan komma stunder i livet då jag eller min man blir intresserad av någon annan. Då är det öppenhet som gäller. Vi får diskutera hur vi vill ha det, och om vi vill fortsätta tillsammans med ha ett öppet förhållande. Inget smyg bakom ryggen, och inget närmast krigsliknande som i ts, utpressning eller annat skit. Då är det lika bra vi lägger ner redan innan. 
Svar på tråden Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..