Inlägg från: Kela1981 |Visa alla inlägg
  • Kela1981

    Junibebisar 2014

    Axo skrev 2014-11-17 19:24:31 följande:
    Malte sover oftast en gång på förmiddagen, runt nio-tio och sen en gång runt 13. Sen är han vaken till kvällen.

    Vet inte om jag har påverkat sovtiderna något eftersom vi har gått ut med hunden vid de tiderna och han somnat i vagnen.
    Oj är han vaken så länge?! När somnar han sen för natten då?

    Det är kanske dumt att låta henne sova så mycket som hon vill då? Men hon blir så jäkla gnällig om hon inte får sova :(
  • Kela1981
    ellami skrev 2014-11-17 20:52:34 följande:

    Alltså hjääälp! Hur nattar ni era bebisar? Jag blir tokig och min rygg går snart av pga allt vaggande!! Känns som att min bebis är den enda som inte vill somna ammandes eller genom att ligga nära mig. Nej nej här ska det kämpas och vaggas i en evighet för att få herrn att somna!


    Här vaggas det också för fulla muggar. Visst är det jobbigt för ryggen vissa dagar men jag fokuserar hellre på att få sova hela natten i nuläget så tar vi nattningen sen ;)
  • Kela1981
    Tizi skrev 2014-11-17 22:44:37 följande:

    Alltså, jag fick sån fruktansvärd ångest o ont i magen nu.. Ikväll satte vi dottern i förskolekö, usch jag vill verkligen inte men det är det som blir bäst. 1 år o 2 mån kommer hon va, tokliten ju! Det blir dock väldigt korta dagar då min man ska va hemma 50% med henne iaf. Själv vill jag bara jobba högst 80% men vettifasen om det funkar ekonomiskt när mannen är hemma 50%. Hur gör ni framöver?


    Vår flicka kommer också att vara 1 år och 2 månader när hon börjar på dagis. Men eftersom min sambo jobbar natt och jag jobbar helger och då är ledig mitt i veckan så kommer hon ju inte att behöva gå full tid. Jag ser inga problem med det. Hon älskar andra barn så varför skulle det skada henne att få vara några timmar på dagis och leka med andra? Tror att jag kommer att påverkas mer än hon ;)
  • Kela1981
    rosii skrev 2014-11-18 10:31:38 följande:

    Mensen ja den kom tillbaka nån vecka efter förlossningen, då jag började med cerazette. Och sen dess haft mens varannan vecka, i en vecka varje gång. smile4.gif i 3 månader. Jag är så jävla less! Idag ringer jag mvc och pratar om annat skydd. Vad säger ni om pstav? Haft kopparspiral förut, blödde hela tiden då också med mellanblödnigar.


    P-stav har jag haft och blödde 3 av 4 veckor på en månad :( Men det är ju olika för alla :)
  • Kela1981

    @asjak @nica vi får nog hoppa över fikan i morgon. Alice är fortfarande hostig och jag börjar känna mig dassig också :( Vill så himla gärna men vill inte smitta er och era små :( Hoppas ni får mysigt utan oss :)

  • Kela1981

    Ååååå vad dagen blev fel!!! Förmiddagen och första delen av eftermiddagen var som vanligt. Sen blev hon så jäkla arg när hon vaknade efter sin lur vid strax efter fyra så hon ville inte äta, bara sova vidare. Vilket resulterade i att hon åt klockan 6 istället för 4 och nu har hon precis somnat. Ingen gröt fick jag i henne heller. Har jag tur så vaknar hon vid 22 och vill ha mat och går allt som det ska så kan jag natta om henne direkt. Har jag otur så vill hon vara uppe ett par timmar till 23-00 eller så vaknar hon vid 00 och vill ha mat dvs precis när jag har somnat nästan. Jag som var så glad över att hon inte ätit på nätterna i nästan en vecka :(

  • Kela1981

    Uäääää vilken natt! Känns dumt att klaga när jag vet att många av er har det 1000 resor värre :( Sessan har världens förkylning och bara snörvlar, vill ha nappen men kan inte andas med den i, ger koksalt=vansinnig bebis, blir bättre i ca 20 minuter och sen är vi igång igen. Så har det varit hela natten :( Denna mamman är trööööött idag! Hon skulle egentligen vaccinerats i fredags, fick det framflyttat till nu på fredag men insåg att det inte heller kommer att funka. Ringde BVC precis och fick en ny tid. Hon frågade om hon dreglar mycket, eh ja! "Då är det nog fler tänder det handlar om" fick jag till svar. Det kommer tydligen ofta förkylningar i samband med att tänderna spricker igenom. Blääää....måtte hon bli frisk snart så både hon och jag får sova :(

  • Kela1981
    Asjak skrev 2014-11-19 15:26:48 följande:

    Här är en till liten som har feber och tät i näsan, inatt va katastrof och jag tror jag sov en timme totalt och hon ville upp 07.

    Sedan dess har hon sovit 2x40 minuter.


    Usch då! Det låter som här hemma. Var ute och gick en lååång runda med henne i vagnen tidigare då BM sa att den kalla luften hjälper slemhinnorna att svullna av lite så då sov hon sammanlagt en timme och nu sover hon igen.

    Hade en tanke tidigare i veckan om att börja ge henne mer riktig mat vid varje mål plus ett par mellanmål men har lagt det på hyllan nu när hon är så snorig. Det enda hon har fått idag var lite banan/persika puré för den älskar hon. Ska prova gröt ikväll också för då sover hon bättre. Stackars hennes lilla näsa vara rinner :(
  • Kela1981
    soffipropp1987 skrev 2014-11-19 10:18:53 följande:
    Åh stackare!! Har du bullat upp ordentligt under henne med typ böcker så att hon har huvudet högre? Hjälper jättebra på min son när han är förkyld.
    Ja jag har bullat upp både i sängen och vagnen. Ska se om jag kan höja lite till i sängen i natt :)
  • Kela1981
    nica skrev 2014-11-19 08:51:35 följande:
    Stackars liten och jobbigt för dig med smile4.gif

    Krya på den lilla tösen.
    Tack :)
Svar på tråden Junibebisar 2014