Inlägg från: LillaHjärta |Visa alla inlägg
  • LillaHjärta

    BF mars 2015 - andra barnet - kring Stockholm

    Samma för oss :) fick reda på i helgen att vi väntar vår andra i början på mars! Vår dotter fyller 2 år i januari. Ringde faktiskt idag och bokade tid för inskrivning, känns ju galet tidigt att tänka på sånt men jag tänkte att det är lika bra att ha det fixat. Fick tid sista veckan i juli. Har er dotter börjat på dagis?

  • LillaHjärta

    Var går du? Jag hade bb stockholm på kungsholmen sist och var supernöjd men nu har jag bokat tid på mamma mia city. Bb stockholm gör inte ul och eftersom jag hade en lite strulig graviditet så blev det många extrabesök på ultraljudskliniker.

    Vår dotter börjar u slutet av aug men nu längtar jag verkligen efter att få vara hemma igen med henne! Hon kom en månad tidigt så jag jobbar nog max januari ut den här gången.

    Vi har faktiskt berättat för ganska många, familj och flera nära vänner. Tidigare än sist. Men det känns helt ok att de vet även om det inte skulle gå vägen. Hur har ni gjort?

  • LillaHjärta

    Tror det blir rätt annorlunda också att gå in och jobba bara några månader och veta att man ska hem snart igen. Ska du jobba heltid i höst? Jag ska jobba 80% är det tänkt.

    Vi har precis flyttat från Bromma till utanför Sigtuna men jag jobbar i stan så därför tycker jag att det är smidigt att gå där.

  • LillaHjärta

    Jag körde också mest mina vanliga kläder förra gången så förhoppningsvis fungerar det den här gången också. Var så himla svårt att hitta bra gravidkläder tyckte jag. Har ni några tips på bra byxor?

    Vi är i Italien, därav lite långt mellan mina inlägg :) Dålig tajming att åka till landet med viner och ostar ;)

  • LillaHjärta

    Jag har precis flyttat från Bromma och bor nu utanför Sigtuna.

    Var födde ni andra förra gången förresten?

  • LillaHjärta

    Vad kul att vi blir fler :)

    Jag födde på BB Stockholm och var väldigt nöjd så jag hoppas det blir det nästa gång också! Min dotter föddes i v 36+0 så vi blev kvar några dagar extra så därför uppskattade vi verkligen de fina rummen de har. Men det känns ju tyvärr lite som ett lotteri var man hamnar..

  • LillaHjärta

    Hur är det med er alla? Jag hade en blödning och smärtor imorse så jag spenderade halva dagen på gynakuten. Allt såg som tur var jättebra ut! När det väl var min tur så hade jag varken ont eller blödde, kände mig rätt dum just då som hade åkt in men i efterhand var det skönt att veta att allt var ok.

Svar på tråden BF mars 2015 - andra barnet - kring Stockholm