• Misstessan

    ivf/ fet i sep /oktober

    Hej på er!

    Jag ska göra FET i slutet okt, ok om jag hoppar in?
    Har fyra embryon i frysen efter vårt lyckade ivf som resulterade i en liten tösabit som snart blir ett år. Trodde hetsen med barnaverkstaden skulle försvinna, men är snarare värre nu med att vilja ha syskon.

    Nervös över insättningen, trots att det är i nästa cykel först. Man är ju inte så positivt lagd direkt;) plus den där väntan...!

  • Misstessan

    Dajmkola: tack!:) känns alltid bättre när man har nån i samma situation. Har ingen av mina vänner som vart i ivf-svängen.

    Dottern är nu 11 mån och det gick på första försöket. Du?
    Men hade en jobbig grav med blodpropp, för tidigt född och sen kolik/allmänt missnöje efter det med sjukskrivning som följd.

    Var verkligen helt naiv och trodde att syskonförsök skulle falla lite i glömska och "oj är jag gravid" om mensen skulle va sen. Men nu när vi bestämt att vi ska köra på så är det ännu värre än all väntan och utredning på ivf. Är det för man vet exakt vad det innebär?

    Är du mammaledig fortf?

  • Misstessan

    Dajmkola: När har du testdag? Och påverkar endometriosen din ruvning nu?
    Vad skönt att det lyckades tillslut, förstår verkligen hur det måste ha känts med alla försök. Varje gång är ju en berg och dalbana både för kropp och knopp.

    Yes, jag är mammaledig till årsskiftet. Och både bävar inför och ser fram emot ifall det första jag får säga är att jag är gravid...men vi får ju se, änsålänge är det ju bara en dröm. Ja det blir egen cykel nu, känns lite läskigt faktiskt. Förra gången fick man ju så mkt hjälp med det kroppen behöver hjälp med och nu ska den helt plötsligt klara det själv... Så är ganska pessimistisk nu.

  • Misstessan

    Håller alla tummar jag har för er som ruvarâ??â??â??
    Måste vara den värsta väntan, att tänka på det 24/7.

    Här inväntar jag mens och "längtar" dit. Bara så att jag kan få ringa kliniken och därmed få köra igång med FET. Trots det har man en löjlig förhoppning om att det just den här gången har gått vägen på naturlig väg...men eftersom det inte lyckades de tre åren vi försökte med dottern och det inte funkat nu när vi vill ha ett syskon så vet jag inte ens varför jag tänker tanken.

    Dajmkola: hur mår du? Hur mkt blir du påverkad av endon, är du sjukskriven mkt eller hur funkar det? Jag är jättedåligt påläst om vad det egentligen är och hur det känns.
    Hur är det med dottern? Här har vi precis vart genom andra förkylningen på 3 veckor så hoppas det är över nu. Man blir så låst att vara hemma då och de små liven behöver ju aktiveras nu för tidenð??? plus att nätterna blir mer eller mindre ett h-vete. Aldrig är det brað???ð???

Svar på tråden ivf/ fet i sep /oktober