Inlägg från: Tingeling03 |Visa alla inlägg
  • Tingeling03

    Xenical för viktnedgång

    Mitt BMI ligger mellan 38-39. Jag har försökt att gå ner i vikt med flera olika metoder, med små resultat och sedan händer ingenting hur mycket jag än försöker. Nu börjar jag fundera på att be om läkarhjälp för min övervikt.
    Vilka är förutsättningarna för att få Xenical utskrivet? Någon som har fått det utskrivet och som har haft hjälp av det? Hur länge har ni använt det och hur mycket har ni kunnat gå ner med hjälp av det?

  • Svar på tråden Xenical för viktnedgång
  • Tingeling03

    Tack snälla för tipset. Jag har inte läst så mycket om Alli, men det kanske är värt att testa det i alla fall. Jag läste nyss efter att jag hade läst ditt svar här att Alli inte bör användas i mer än 6 månader vid egenbehandling, hur länge har du använt Alli? Gick du ner mycket med det?

  • Tingeling03

    Naturligtvis måste man lägga om kosten och motionera/träna mer, det är jag fullt medveten om och jobbar redan på det, jag räknar kalorier i allt jag äter

    Det har gått riktigt bra under en period, men nu har jag stått stilla en lång tid. LCHF är inte av intresse i mitt fall då ett högre fettintag ger mig en riktigt dålig mage.

Svar på tråden Xenical för viktnedgång