• MEE83

    Killar - hur är din drömtjej?

    Låt mig försöka beskriva min sambo, som är min drömtjej, hon är positiv, social, påhittig, nyfiken, passionerad och omtänksam. Hon är envis, vilket är både en tillgång och ibland en källa till irritation och frustration, en tillgång då hon inte ger inte upp i första taget, ett irritationsmoment när vi är oense om något.

    Samtidigt är hon ingen besserwisser, hon är medveten om sina egna begränsningar, och gör då oftast något åt det, om hon vågar. Samtidigt som hon inte är rädd för att fråga mig eller andra personer hon står nära om hjälp om det är något hon inte kan göra själv eller något som hon inte har någon kunskap om. 

    Jag uppskattar att hon inte är för klängig, att hon har klart definierade målsättningar för vad hon vill göra, och planer för båda vår och sin egen framtid.

    Hon ställer krav på mig om hon tycker att något måste förändras, där kan hennes envishet ibland vara positivt, hon fungerar lite som min broms, på ett positivt sätt, annars blir det lätt 200 km/t för mig. Jag har ibland svårt att släppa saker eller så blir jag insnöad och köttar på, en sådan sak som att faktiskt ha semester och ledighet till exempel, det har hon hjälpt mig att bli bättre på, jag prioriterar hon(och nu även våran dotter, 7 månader gammal) och ledigheten mer nu. Slappnar av mer. 

    Vi delar vissa intressen, mode, träning och nutritionslära till exempel, men hon har även intressen som jag inte brinner för, det ser jag som en tillgång, det är något jag inte skulle ha blivit exponerad mot om det inte hade varit för hon, genom att ta del av hennes intressen, till en viss gräns, så bidrar det positivt till min kunskapsbank, det ger mig en större bredd och kunskaper jag inte annars hade haft, vilket är utvecklande.

    Hon kan vara lite timid när hon känner sig osäker, vilket är något jag brukar försöka få henne att förändra, jag tycker även att det ibland kan vara lite utav ett problem att hon inte alltid kommunicerar sina åsikter på det mest klargörande sättet, och att hon ibland, enligt mig, är lite överkänslig.

    Jag har alltid attraherats av feminina tjejer, och hon är feminin, både när det gäller intressen, karaktär och utseende. Vacker osminkad vid frukostbordet, snygg och sexig när hon är fixad. 

    :)

Svar på tråden Killar - hur är din drömtjej?