• EnGladPingvin

    Pojkvän sover över hos ex..ok?

    Hade inte gillat det alls. Vare sig övernattningen eller svaret. Din reaktion är fullt normal, att han inte vill tala om det och snoppar av dig på det sättet är respektlöst. Han borde lyssna på hur du känner det och komma med en bättre förklaring som skapar förståelse hos dig istället om det nu var så oskyldigt.

  • EnGladPingvin
    Anonym (förvirrad) skrev 2014-07-09 14:35:04 följande:

    Jag frågade honom rakt ut om han fortfarande var kär i henne, han sa att det var gammalt och att han inte tänkte diskutera gamla saker med mig.


    Du bör ställa dig frågan om det är den typ av förhållande du vill vara i. Där han avfärdar dig när du vill prata om något som betyder något för dig eller som du mår dåligt över. För mig skulle det innebära stora varningsklockor då kommunikation är viktigt för mig i ett förhållande och att lyssna på min respektives känslor är en självklarhet oavsett om jag håller med honom eller inte. Han stänger dig utanför en viktig del av sitt liv och för mig hade det inte varit ok. Jag hade inte velat leva i ett sådant förhållande och det har inte med svartsjuka att göra.

    Jag har tyvärr dålig erfarenhet av män som har ett alltför nära förhållande till sitt ex. Det behöver inte alls betyda otrohet, men att ha exet där i bakgrunden kan vara nog så jobbigt. Speciellt om man själv hålls utanför som det verkar som i ditt fall. För mig skulle det få mig att dra öronen åt mig om han inte vägrar prata om sitt ex men samtidigt umgås med henne.
Svar på tråden Pojkvän sover över hos ex..ok?