• EmmyLee

    Vi unga som väntar vårat första barn 2015

    En grupp för oss som är unga och väntar vårat första barn!

    Jag är 22år och har bf 15Mars2015 så har precis plussat och är i v6(5+2)! Jag och min sambo har försökt skaffa barn i 7månader när vi gick in i 8månaden tog de lilla ägget sig äntligen! Nu väntar jag på att månaderna ska gå så man kan börja köpa hem lite saker till bebis :D

  • Svar på tråden Vi unga som väntar vårat första barn 2015
  • Miss Zino
    EmmyLee skrev 2014-11-02 10:21:30 följande:
    Haha ja de är väl så :D längtar till jag är höggravid men kommer nog hinna bli lite less innan ;) Pappan la örat på magen igår natt för att lyssna och prata med bebis, jag kände hur den började små sparka och sen fick pappa en smäll i örat av bebis!! han fick sig en riktig chock och bara titta på mig och sa ''shit va äckligt de va, kände du de också?'' jag bara skratta !! så kul :D
    Hahaha, gud så kul! :D Gick in i v16 igår så snaaaart kanske jag kan börja få känna lite små rörelser i magen själv hoppas jag... :) Även om det nog är ett tag innan sambon riskerar att få en spark, haha ;)
  • KA91

    Går det fortfarande bra på natten med? Jag har en liten bortskämmis som vill att jag ska ligga på det sättet som är skönt för henne (vilket är inget Flört), mindre kul att dom är aktiva då tycker jag i alla fall. 

  • EmmyLee
    KA91 skrev 2014-11-05 17:33:36 följande:

    Går det fortfarande bra på natten med? Jag har en liten bortskämmis som vill att jag ska ligga på det sättet som är skönt för henne (vilket är inget ), mindre kul att dom är aktiva då tycker jag i alla fall. 


    Vaknade av hen första gången igår!! rulla omkring och hade sig med sparkar här o där ;) mysigt då men blir säkert mindre mysigt i längden haha!!
  • KA91
    EmmyLee skrev 2014-11-08 03:29:51 följande:
    Vaknade av hen första gången igår!! rulla omkring och hade sig med sparkar här o där ;) mysigt då men blir säkert mindre mysigt i längden haha!!
    Hah, tyckte det med i början. Nu är det bara jobbigt!
    Berättade det även för en annan blivande mor (som jag inte känner) och när hon sa "gulligt" och jag svarade "inte ett dugg" så fick hon en min som om jag just hade sagt att jag hatade mitt barn, vilket jag inte alls menat.
    Har typ hela tiden haft svårt att vara sådär superglad över att vara gravid, men ser fortfarande fram emot att få bli mamma. Men det känns nästan som att andra tror att bara för att man inte är överpositiv med att vara gravid så är man typ inte glad över det alls Rynkar på näsan
  • amaced

    Hej allihop :)

    Jag plussade igår, lycklig men chockad!

    Jag är 21 och min sambo är 23 år, vi väntar alltså vårat första barn.

    Hur går jag vidare nu, vart ringer jag osv? :)

  • KA91
    amaced skrev 2014-11-08 13:50:14 följande:

    Hej allihop :)

    Jag plussade igår, lycklig men chockad!

    Jag är 21 och min sambo är 23 år, vi väntar alltså vårat första barn.

    Hur går jag vidare nu, vart ringer jag osv? :)


    Du ringer någon barnmorska nära där du bor på måndag och berättar hur läget ser ut (att du nu blivit gravid). Dom brukar hjälpa med hur du ska gå till väga. Har hört att i vissa landsting så skriver dom inte in försen närmare v.10 eller senare, och vissa skriver in med en gång.

    Och grattis till +et Glad
  • kisskorven

    22 år och väntar mitt första! (Har en 19 årig sambo som till början såg detta som ett skräck senario! När hans föräldrar fick veta och blev så glada och positiva så har allt vänt och vi båda LÄNGTAR SÅ IN I BALJAN) <3 är i v 17 (16+0) just nu är jag mest orolig då ja inte känner något på magen. Inte ens när jag trycker. Är överviktig med mest fett på magen. Kanske darför men jag är rädd för att de är dött där inne :(. Har sett lillen på ul för några veckor sen men är mer nojig ju dagarna går. Har ni några magar? :)

  • Majzan1

    Jag tog ut p-staven 9/9 och allt kom igång. Plussade idag med ett starkt kryss 9/11 då mensen uteblev igår. Jag och pojkvännen är så galet lyckliga och det gick snabbare än vi trodde och pojkvännen grät nästan av lycka imorse och la sin hand på magen och sa, du ska bli mamma snart och jag pappa. Är i vecka 4 + 3. Vad händer nu ? Första barnet för oss.

  • EmmyLee

    Grattis till era plusss!! :D Har ni inte skrivit in er på mödravården gör ni de nu, ni kommer få ett datum för en träff och är från och med då in skriva! Oftast väntar dom till v8 - 10 innan ni träffas på erat första möte! tänk på maten och låt bli att stressa! gud va kul att de är så många unga som blir föräldrar nu :D själv går jag in i v24 på måndag med massa  sparkar i magen är stoor :D Hjärta

    17 December ska jag in till specialistmödravården och göra ett kontroll ultraljud på moderkakan som ligger frammåt och långt ner.. vi hoppas på att den har flyttat uppåt och växt med bebis! annars blir de planerat kejsarsnitt 2v före förlossnings datum och de vill jag ikke :)

Svar på tråden Vi unga som väntar vårat första barn 2015