Inlägg från: LillaLina01 |Visa alla inlägg
  • LillaLina01

    Lite pepp tack! Väntar tvillingar, orolig.

    Hej,

    Fick veta att vi väntar tvillingar när vi gjorde KUB-test häromdagen. Helt otroligt! Är fortfarande lite chockad och otroligt glad. Enäggstvillingar troligtvis eftersom hinnväggen var väldigt tunn. Är i vecka 13

    Har alltid tyckt det är så fantastiskt med tvillingar, väldigt speciellt. När jag var liten drömde jag om en tvillingsyster :) Och jag har nog innerst inne drömt om att själv få tvillingar, även om jag vet att oddsen är väldigt små.

    Och nu står jag här, med tvillingar i magen, känns som att det är "för bra för att vara sant." Känner hela tiden att det kommer hända någonting. Att den ena inte klarar sig eller något annat. Har fortfarande inte läst på så mycket om tvilling graviditet. Men det känns väldigt riskfyllt.

    Ni som har enäggs, gick era graviditeter bra? Någon som känner igen sig i mina tankar?

    Sköterskan som gjorde UL sa att allt såg jättefint ut med båda vad hon kunde se, så jag borde inte oroa mig. Väntar spänt på RUL som är om några veckor.

    Ville nog bara skriva av mig lite.. :)

  • Svar på tråden Lite pepp tack! Väntar tvillingar, orolig.
  • LillaLina01

    Tack för svar alla snälla. Läste att en stor del av alla tvillingar så tillbakabildas den ena. Jag var i v. 13 när jag gjorde ul. Undra om risken fortfarande är stor, eller om den minskat något? Fått för mig att det brukar vara tidigare sånt händer oftast.

  • LillaLina01

    Sjejn:

    TACK för dina ord. Att du tog dig tid att svara, det behövde jag verkligen höra. Skönt att läsa att det faktiskt kan gå vägen, det tror man ju knappt. Precis som du säger är det bara fokus på allt negativt, överallt! Inte konstigt att man blir nojig.

    Jag kan inte göra så mycket mer än att ta en dag i taget och hoppas att allt går vägen för oss!

  • LillaLina01

    Tack för att ni delar med er, otroligt skönt att läsa. känns som att det finns hopp :)

    Ska verkligen försöka låta bli att googla och söka för mycket på internet. Det stjälper mer än vad det hjälper just nu känner jag.

    Tack för alls grattis, känns så spännande!!

Svar på tråden Lite pepp tack! Väntar tvillingar, orolig.