Inlägg från: mumsigmuffin |Visa alla inlägg
  • mumsigmuffin

    Gravid - ska jag göra abort, igen?

    Oavsett vilka preventivmedel ni har eller inte har använt så är faktum att du kan vara gravid, det är ingen mening att tänka "vi skulle gjort si o så". Om du är gravid så ska du först och främst känna efter hur DU känner om det hela. Du har genomgått en abort tidigare vilken uppenbarligen tog hårt på dig. Är du villig att genomgå en till abort? Hur skulle du må av det?

    Prata igenom situationen med din pojkvän, lugnt och sansat, och förklara varför du känner som du känner och han får förklara varför han känner som han känner.

    Det kan vara bra att gå på en abortrådgivning, då tror jag att du känner ganska omgående om du vill behålla barnet eller ej.

    Det viktiga att komma ihåg är att du ska kunna försörja barnet, i värsta fall som ensamstående om pappan inte ställer upp. Hur känner du om det?

    Jag och min sambo var helt övertygade om att vi skulle göra abort. En abortrådgivning senare sitter vi här med vår 3 månader gamla dotter och ångrar inte för en sekund att vi behöll barnet. Hon är det bästa beslut vi fattat!

    Lycka till!

  • mumsigmuffin

    Vad skönt att ni kom fram till ett gemensamt beslut!

    Skickar styrkekramar till dig och hoppas att allt går vägen hos gyn!

Svar på tråden Gravid - ska jag göra abort, igen?