Inlägg från: Anonym (Lillan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillan)

    Svår smärta, blir gaaaalen!!!!

    Jag vet snart inte var jag ska ta vägen, tänker kanske finns de fler som jag där ute. Jag har under väldigt många år haft problem med mina leder, främst i höfterna..

    Senaste året har de letat sig till ryggen, Jag får emellanåt såna besvär med landryggen att jag knappt kan komma mig upp ur sängen. Förra sommaren var jag halvt handikappad hela sommaren, man kunde med hjälp av en MR se förändringar på sakroiliakaleden, hade inflammation speciellt på ena sidan. Men de trycktes i mig morfin så det kändes som jag inte riktigt var med, smärtan tog jag mig igenom trots att de även sen förra sommaren funnits fruktansvärda dagar. Jag får nästan panik när jag får sådär ont för de finns nästan inget som hjälper.

    Senaste månaderna har jag blivit sjukt stel i nacken, kanske för att jag spänner mig när jag får ont i landryggen tänker jag, har testat spikats, yoga, avslappningsövningat you name it, är en väldigt aktiv person från början så stillasittande är inte problemet.
    Idag sitter Jagger med såna fruktansvärda smärtor i nacke som strålar ut i axlarna och ner över armarna emellanåt kommer vän ländryggsbescären på besök.

    Jag har reumatiska sjukdomar i familjen då en förälder har. Jag är aktiv, har en sund livsstil. Är det någon som har något tips, som varit i liknande situation? Jag håller på bli galen,

    Jag är 24 år gammal jag vill Inte känna mig som jag håller på gå sönder. Alla har vi ont i bland men jag har sådana fruktansvärda smärtor som jag inte kan hantera.
    Ni som har haft liknande, tips, råd?
    Är mottaglig för allt.

  • Svar på tråden Svår smärta, blir gaaaalen!!!!
  • Anonym (Lillan)
    GrönaDruvan skrev 2014-07-23 23:03:08 följande:

    Inboxa mig, vill berätta om något som kan hjälpa dig!


    Har inboxat
  • Anonym (Lillan)
    Anonym (Linn) skrev 2014-07-24 12:00:51 följande:

    Har också fruktansvärda smärtor. Har du provat tens? Vetevärmare?


    Jag har provat tens men de hjälper bara mot spänningar jag får när

    Man gått med smärta länge! Har de fungerat bra för dig?
  • Anonym (Lillan)

    Jag tränar regelbundet och går hos sjukgymnast. Problemet är bara att när jag får såhär ont kan jag knappt träna, smärtan blir ännu värre och speciellt på natten. Vilket resulterar i dålig sömn och bara en ond cirkel.

    Värmekudde är inget som fungerat än, men ger de ofta ett försök.. däremot duscha riktigt varmt gör de bättre för stunden.. Ej hållbart i längden kan ju inte sitta i duschen hela tiden. :p

    Har haft dolcontin men blev så dåsig av den och har Efter de haft tradolan.. Men tar jag de kan jag inte sova av någon anledning? Jättemystiskt.

    Jag ska fortsätta med varma duschar träning och tens så får jag hoppas att man en dag kan lista ut vad detta är. Däremot känns de som att jag "bara klagar och är till besvär" när jag har gått till läkaren så vågar nästan inte boka någon tid när de är som värst. Så man känner sig lite hjälplös ibland och tänker att man kanske inbillar sig? Tills man knappt kan ta sig ur sängen knappt 24 år gammal, emallanåt kan man inte annat än bryta ihop.

Svar på tråden Svår smärta, blir gaaaalen!!!!