Inlägg från: Anonym (Wondering) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Wondering)

    Grannens barn????

    Hur gör man som förälder nu? Grannbarnet har lekt med vårt barn i kanske 3 veckor. Det är en ny bekantskap men de går på samma dagis.

    Problemet är att det idag framkom från vårt barn att kompisen juckat och velat leka omvända könsroller som innehåller nakenhet. Pratade med vårt barn om det idag när jag och maken förstod att ngt var fel.....Vi har sagt att kompisen inte ska vara här och leka mer. 

    Det jag undrar är om barn i 5-6 års ålder verkligen leker så avancerade lekar?? Har 3 större barn som aldrig gjort så under småbarnstiden vad jag vet om i alla fall.

  • Svar på tråden Grannens barn????
  • Anonym (Wondering)

    Detta har skett hemma hos kompisen när mamman var hemma. Vårt barn säger att kompisens mamma skrek och var arg när hon upptäckte leken men kompisen fortsatte sedan ändå. Undrar lie varför hon inte om och berättade detta? Det hade jag gjort om mitt barn gått över gränsen. Enklare med kommunikation men den mamman undviker kontakt med mig.

  • Anonym (Wondering)

    Ingen annan som har erfarenhet av detta?

  • Anonym (Wondering)
    Anonym (dagis) skrev 2014-07-24 11:47:20 följande:
    Den tjej som gjorde så med mig gifte sig senare med en tjej.
    Är man däremot så att barn sätter andra barn i övergreppssituation och det är mot deras vilja, då tror jag det kan ligga vuxna övergrepp bakom. 

    Blir alltid misstänksam på såna här trådar, att det kanske är pedofiltrådar. 
    Jag är en vanlig mamma och ingen pedofil. Om det hjälper kan jag annars gå ut med mitt nick senare.

    Jag har pratat lugnt om detta med vårt barn,ingen överdriven oro inför barnet. Men det han berättade var lite åt hållet med tvång och det kändes inte alls bra. 

    Med omvända könsroller så förstår jag att det är svårt att hänga med på vad jag menar. Ska skriva vad vår son sa.

    Kompisen (en pojk) sa att han ville vara som en tjej med rumphålet och att min son skulle vara killen.....Vår pojk var inte alls med på den leken och ville gå hem men kompisen tjatade om att fortsätta. Mer än så får jag inte ur vår pojke så jag vet inte hur långt det gick sen.
  • Anonym (Wondering)
    Anonym (vi) skrev 2014-07-24 11:25:26 följande:

    Vi har förbjudit lek med en grannflicka i samma ålder här hemma. Hon och hennes familj är helt enkelt inga vi vill ha något att göra med.


    Vad har ditt inlägg med detta att göra? Kan du utveckla ditt svar lite?
Svar på tråden Grannens barn????