• pluvdo

    Grannens barn????

    Omvända könsroller som innebär nakenhet? Heh?

    Att banna kompisen från ert hem tycker jag är lite väl förhastat, håll koll på dem under en period istället och be ert barn säga till er ifall kompisen gör något så att ni kan prata om det.

    Att vara nyfiken och undersöka varandras kroppar och så är väl i alla fall vanligt i den åldern. Men då skall ju båda vara med på det.

  • pluvdo
    Anonym (Wondering) skrev 2014-07-24 00:18:34 följande:

    Detta har skett hemma hos kompisen när mamman var hemma. Vårt barn säger att kompisens mamma skrek och var arg när hon upptäckte leken men kompisen fortsatte sedan ändå. Undrar lie varför hon inte om och berättade detta? Det hade jag gjort om mitt barn gått över gränsen. Enklare med kommunikation men den mamman undviker kontakt med mig.


    Det hände när ert barn var hemma hos kompisen så därför skall ni banna kompisen från ert hem? Inte bättre att låta dem leka, men där/när du kan hålla koll på dem?

    Mamman berättade kanske inte eftersom många tycker att sådant är jobbigt att hantera, det faktum att hon blev arg tycker jag antyder att hon nog inte visste hur hon skulle bemöta det. Sedan så kan det också vara så att hon nöjer sig med att prata med sitt barn om det, men känner inte något behov av att sprida informationen till er eftersom det ju trots allt dels är vanligt att barn i den åldern är nyfikna och dels är lekar som pågår "i hemlighet" så barn som blir påkomna tycker att det är jättepinsamt och då blir det ännu mer pinsamt ju fler vuxna som får veta.

    Nu vet vi inte exakt vad som hände. Även om vissa saker är normala för barn i den åldern så finns det ju även barn som blir sexuellt utnyttjade och vars lekar sedan går över gränsen för vad som är okej. Men samtidigt så är ju inte det barnets fel och jag tycker fortfarande inte att förbjuda ert barn från att leka med det andra barnet är en bra idé.
  • pluvdo

    Jag håller med om att det låter lite väl grovt. Det betyder ju inte att pojken utsatts för något fysiskt, utan det kan ju vara så att han sett på porrfilm med sin storebror eller så. Men det låter helt klart som något som bör undersökas. Prata med hans mamma.

Svar på tråden Grannens barn????