• Anonym (Z)

    umgänge

    Anonym (umgänge) skrev 2014-07-24 14:33:09 följande:

    Barnet är ett år gammalt. Pappan drack för ca 2 år sedan men gör inte det längre. Men vem vet han kanske börjat igen. Jag tror inte han kan ge barnet mat eller sköta barnet riktigt.


    Det där är inga grunder. Det där handlar om din ovilja. På det lilla du gett i tråden så har du inga grunder alls att neka ditt och pappans barn ensamt umgänge med sin pappa. Det är barnet som har rätt till umgänge och en bra relation till båda sina föräldrar och nekar eller förstör ena föräldern umgänget så ser inte tr bra på det. Det kan ligga dig ordentligt i fatet. Och om han drack för två år sen skiter tr i, det är vad han gör idag. Eller du kanske inte ska få vara mamma till ditt barn för vad du gjorde för 2,3 kanske tom 10 år sedan?
  • Anonym (Z)
    Anonym (umgänge) skrev 2014-07-24 14:59:27 följande:

    Fast jag nekar han inte umgänge. Han får mer än gärna komma till mig och hälsa på barnet men jag ska vara med. Däremot så vill jag inte att han tar barnet och går iväg.

    Han har velat ha barnet till en början en halv dag och sen trappa upp det men jag har sagt blankt nej på det. Kan det vara negativt i tr om jag gör så?


    Ja det kommer falla negativt på dig. Pappans förslag låter oerhört bra.
  • Anonym (Z)
    Anonym (umgänge) skrev 2014-07-25 11:33:33 följande:

    Det verkar som att det är svårt att få igenom övervakat umgänge om det inte är tyngre saker som hänt.


    Du har ju inte uppgett någon anledning till att han bör ha övervakat heller. "Jag tror" är ingen grund. Exakt vad har han gjort som gör han till en pappa som inte kan ta hand om sitt barn?
Svar på tråden umgänge