Inlägg från: Khaibar |Visa alla inlägg
  • Khaibar

    Hur reagerar du på denna artikeln?

    Är det bara jag som tycker att det är märkligt att en överväldigande majoritet av dessa flyktingar är unga män i åldrarna 20-30 år?

    "Jag lämnade min familj i Libanon och där har de boende i två månader"

    Varför lämnade ni Libanon?Det råder ju ingen konflikt där,men jag antar att bidragen inte är lika generösa där som i Sverige.

    Det ser ut som om de flesta lyckats inflitrera Europa genom kusten mot medelhavet,dags att Sverige nu solidariskt ställer upp för att stävja asylinvasionen till Sydeuropa och skickar några avv dessa skönheter till Lampedusa och andra platser där de behövs;



  • Khaibar
    FDFMGA skrev 2014-07-27 11:01:27 följande:
    Jag tror att Khaibars reaktion på artikeln, det viss säga att man ska anfalla båtflyktingarna med missiler inte är så ovanlig bland SD:s svans.

    Man får inte glömma att det är mycket som kryper och krälar i Åkessons spår.
    För det första så ska de inte anfallas,först ska de varnas om om de vägrar att upphöra med infiltrationen så ska de beskjutas,det hela rör sig alltså om en ren defensiv handlig.

    För det andra så är det meningen att det ska fungera som en avskräckande handlig,då dessa sjömålsrobotar är ganska dyra .
    När infiltratörerna inser att deras invasionsförsök kommer att mötas med dödligt våld så dröjer det inte länge innan ryktet spirder sig och strömmen av infiltratörer minskar,och då kan de istället ta sig till Europa genom en av de många lagliga väger som finns tillgängliga.


  • Khaibar
    FDFMGA skrev 2014-07-27 23:03:15 följande:
    Ja, jag har förstått att du menar att obeväpnade flyktingar, män, kvinnor och barn ska bekämpas med massförstörelsevapen

    Det är mord, massmord du förespråkar.
    Det är inte massförstörelsevapen,det är konventionella vapen.
    Att man efter flera varningar öppnar verkingseld eld mot infiltratörer som illegalt försöker ta sig in i ett land är egentligen inte särskilt märvärdigt,och med tanke på att de efter ett tag skulle inse att det inte är lönt att försöka infiltrera Europa genom medelhavet så skulle vansinnetfärderna met överbelastade båtar upphöra,så på lång sikt så skulle min metod faktiskt rädda liv.

    Vill man söka asyl så finns det gott om lagliga vägar att göra det.
  • Khaibar
    FDFMGA skrev 2014-07-28 09:49:46 följande:
    I det här sammanhanget är det massförstörelsevapen, eftersom Saab-missilerna du vill skicka på män, kvinnor och barn skulle utplåna samtliga, inklusive båten.

    Jämför med Breivik som betecknas som massmördare, din önskan om hur flyktingar ska avrättas skulle mörda långt fler vid ett enda enstaka tillfälle.
    Du vet uppenbarligen inte vad massförstörelsevapen är,då konventionella vapen förblir konventionella vapen oavsett hur de än används,men vänstern brukar ju vara bra på att använda sig av missvisande eller rent bedrägliga termer ("ensamkommande flyktingbarn","utanförskapsområden" etc.).
    Vapen som endast använder sig utav kemisk (icke nukleär,såsom vapnet jag länkade til) eller kinetisk energi är inte massförsörelsevapen.

    Jag vill naturligtvis inte avrätta dessa infiltratörer,missilerna i fråga är ganska dyra och det vore ett slöseri att i onödan använda dem.
    När de först upptäcks så ska de varnas och uppmanas an vända om,om de sedan vägrar att upphöra med sitt illegala infiltrationsförsök så ska verkingeld öppnas,jag har som tidigare konstaterat att det inte alls är särskilt markvärdigt att man använder sig utav verkingseld för att försöka stoppa infiltratörer som illegalt försöker ta sig in i ett land,specielt när man desförinnan varnet dem.

    Avrättningen innebär att man aktivt söker upp någon med syftet att döda dem (likt Breivik gjorde),att efter upprepade varningar öppna verkningseld mot illegala infiltratörer som försöker tränga in i ett lands territorium är inte en avrättningen utav en defensiv handling.


Svar på tråden Hur reagerar du på denna artikeln?