Inlägg från: Anonym (BosseLarsson) |Visa alla inlägg
  • Anonym (BosseLarsson)

    Jag har startat ett triangeldrama!

    Anonym (Kåtbocken) skrev 2014-07-26 21:38:52 följande:
    Problemet är att hon, förutom att vara min våta dröm också vill ha familj och barn inom en snar framtid. Det vill inte jag, och eftersom hon inte får mig att vilja ha det är hon troligen inte rätt, trots allt. Min kompis vill inte ha någon kk, och hon är inte heller någon kk-typ. Om det nu finns sådana. Men nej, inte en chans. Hon är en sådan som ger allt, annars får det vara.

    Fast vill du ha barn överhuvudtaget? Vad jag tänker på är att du kanske inte har någon barnlängtan just nu men å andra sidan kanske du aldrig får just längtan heller oavsett vem du är tillsammans med. Känns som om det är sällsynt med killar som vill ha barn, däremot kan de vara jätteglada när tjejen väl är gravid.


    Vad jag försöker framföra är att det kanske är din drömtjej (låter som det på beskrivningen) fastän du inte får barnlängtan med henne. Prova ett regelrätt förhållande med henne, du kanske ändrar dig?

    Sedan kan jag tycka att det är riktigt grisigt gjort att du först inleder ett förhållande med henne bakom hennes killes rygg (för att du kan?) och sedan försöker du dumpa henne på din kompis. Om du absolut inte vill fortsätta med henne säg det och låt henne vara istället. Låt henne bestämma vem hon ska träffa eller ej.


     

Svar på tråden Jag har startat ett triangeldrama!