Inlägg från: Anonym (Hmmmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmmmm)

    Bröllopspresent - lista i butik?

    Visst nu var inte eran kuvert avgift spec dyr men jag tycker sånt dock är snålt att folk måste pröjsa för att kunna delta. Har man inte råd kanske man ska vänta och spara lite till? Dessa bröllopslistor likaså, jag blir glad över vad jag får från mina nära och kära. Bridezilla varning...

  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Bruden) skrev 2014-07-27 10:40:05 följande:

    Vi har råd att ha detta bröllop i repris om vi så vill. Det är inte pga dålig ekonomi som vi tar ut en avgift (läs tråden).

    Lista i butik är för att UNDERLÄTTA för gästerna.

    Jag blir gladare för ett cupcaketyg än för en finservis för 5000:-. Som sagt; underlätta!


    Jag gifte mig ibörjan av juli det var två av gästerna av 60gäster som frågade om vi önskade oss något spec, vilket vi inte gjorde utan vi blir glada över det vi får, sen är presenter inte viktigt för oss. Snarare att folk kunde komma och dela den dagen med oss.

    Ok om ni nu har råd varför då ha kuvert avgift det uppfattas som väldigt girigt?

    Dom pers som bor ex långt bort måste pröjsa bensin ev hotell sen en kuvert avgift för varje person . Dom är ex 4 pers då blir det 600kr för den familjen + en bröllopspresent.

    Nu vet jag inte exakt hur många gäster ni har bjudit. Om ni gör egen mat eller har catering..

    Gör ni all mat själva tex så får ni ju en hel del pengar över om ni har den där kuvertavgiften.

    Oav ta bort avgiften, jag hade själv inte ens velat gå på ett bröllop med en avgift.
  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Bruden) skrev 2014-07-28 10:09:55 följande:

    Vi har cirka 100 gäster. Varje kuvert kostar 1500:-. Vi har hyrt ett mindre hotell där alla våra långväga gäster får bo - inklusive frukost. Hade du läst tråden hade du sluppit skriva. ;)


    Det är inlägget som du har skrivit som man läser, alla pallar inte att läsa igenom flera sidor och om du är less på att svara på samma frågor så ett tips, uppdatera inlägget.

    Okej, men som sagt oav vad ni har hyrt eller inte så är det girigt av folk att ta en kuvert avgift oav summa. Det är Ove Sundberg varning ...
Svar på tråden Bröllopspresent - lista i butik?