• Ramborg

    Jag känner mig så dum när mina vänner talar om sina barns pappor

    Men ni som påstår att ni så gärna tar hela ansvaret för hem och barn. Ni som säger att det är såååå löjligt att försöka hävda någon slags jämställdhet i hemmet, för mannen är minsann inte lika bra på barn och disk men ni kan inte snickra eller vad det nu var.

    Varför i herrans namn klagar ni för era väninnor?

    Stå för era åsikter om ni nu verkligen tycker er situation är bra. Att egentligen gilla det, men ändå klaga, DET är löjligt.


    42.
  • Ramborg
    Anonym (stannar för barnens skull) skrev 2014-07-30 08:53:18 följande:

    Jag tycker att mina barn är viktigare än egentid. Jag vill inte att de ska bo borta varannan vecka bara för att jag ska få egentid. Jag vill vara med mina barn hela tiden. Och de har rätt till sin pappa lika mycket som till sin mamma så skulle vi separera så skulle varannan vecka vara enda alternativet. 

    Så jag stannar för mina barns skull, de är viktigaste som finns. Att andra tycker att de som vuxna är mer viktiga än att vara med sina barn får stå för dem. 


    Du stannar för din egen skull, för att du inte vill vara ifrån barnen varannan vecka. Det är inget fel på det, men det är för din skull och inte för barnens.

    Barnen hade kunnat förtjäna ett bättre exempel än en pappa som behandlar mamma som en hushållerska och en mamma som låter sig behandlas sämre bara för att hon är kvinna.

    Tyvärr är det stor risk att barnen tror att förhållanden ska vara så här. Din framtida svärdotter kommer kanske lämna din son för detta. Och din dotter kommer kanske stanna i ett dåligt förhållande precis som du. Bli trött och sliten med en karl som tar för givet att hans byte av vinterdäck två gånger om året är värt lika mycket som tvätt, blöjor, städ och matlagning. Cirkeln går runt. Stackars dina barn.
    42.
Svar på tråden Jag känner mig så dum när mina vänner talar om sina barns pappor