Inlägg från: Anonym (kärlek) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kärlek)

    Jag känner mig så dum när mina vänner talar om sina barns pappor

    Jagförstår inte hur man kan skaffa barn med någon så omogen. Min make vill verkligen ha barn därför VILL han helt frivilligt ta hand om barnet. Dessutom så älskar han mig väldigt mycket och skulle aldrig stå ut med att se mig slita själv. I en god och hälsosam familj så vill man varandras bästa och båda tar 110% ansvar alltid.

    Jag fattar inte varför så många skaffar barn med dåliga pappor som uppenbarligen inte älskar dom! Kärlek är inte gräl och tjat, kärkek är att ta hand om varandra, mysa och skämma bort varandra! Barnen ärver sina föräldrars relation i sina framtida kärleksrelationer, tänk på det.

  • Anonym (kärlek)
    Michelle 341 skrev 2014-07-29 08:20:12 följande:

    Jag är kanske lite bakåtsträvande i jämställdheten men jag tar alltid allt som har med barnen att göra. Fostran och logistik eftersom jag är mamma och därmed "kan" mina barn bättre. Jag gillar att vara familjens planerare och nav.

    Min man drar några tag med damsugaren ibland och han lagar också middag de dagar jag jobbar sent

    Men för det mesta lever jag som ensamstående.

    Men barnen älskar sin pappa och jag älskar vår familj och jag vill inte sabba det för att jag vill ha mer avlastning och egentid, hela familjen går före mina egoistiska behov.


    Så barmen går före dina egoistiska behov? Föutom när det gäller behovet av att dricka alkohol under dina graviditeter... men behovet att alkohol kanske är skrikande högt när nan inte får avlastning? (Kunde inte låta bli.. inte med din tidigare tråd färskt i minnet)
  • Anonym (kärlek)
    Michelle 341 skrev 2014-07-29 09:18:08 följande:

    Jag kan inte förstå att ts lämnat.


    Jag kan inte förstå hur du kan stanna. Eller hur din make klarar av att skita i din hälsa och barnens behov av goda förebilder.

    Hjälps man åt så kan man få tid till annat, tillsammans. Som att gå på resturang eller annan utflykt. Eller som vi gör när alla måsten är klara, rider ut tillsammans i skogen med en picknick ;)

    Din make har väl någon önskan om att hjälpas åt och ha mycket fritid hela familjen tillsammans? Det är väl inget kul att surfa på nätet hela dagarna själv? Han hittar väl på saker med barnen när du jobbar iallafall?
Svar på tråden Jag känner mig så dum när mina vänner talar om sina barns pappor