• Anonym (M)

    Jag är för kräsen när det gäller tjejer samt att min flickvän gjort slut för ett tag sedan.

    Egentligen vet du ju inte hur "perfekta" tjejerna är, förrän du verkligen börjar prata och umgås med dem, därmed få ta del av deras inre, inte bara utseendet.

    Så nu när ni två gått skilda vägar så tycker jag att du ska dejta tjej efter tjej. Låt dejterna vara mer än en-gångs-dejter. Man lär inte känna någon efter en enda träff. Och sen behöver det inte bli en direkt attraktion för att det ska funka. Så därför tycker jag att du ska ge tjejerna en chans.

    Tyvärr måste jag inflika att jag tycker du låter lite väl ytlig. Jag håller med att utseende är viktigt, men det är inte alltid avgörande. Så även om du vill träffa en modellsnygg tjej så kanske du passar bättre med en tjej som har ett hjärta och som du bryr dig om.

    Och första intrycket brukar sällan stämma in i vem personen egentligen är. Istället för att hindra dig själv genom att redan bestämma ett "nej" bara genom lite random snack, så öppna dina vyer och möt personerna som de är, inte som DU TROR att de är. Då kanske du inte blir lika kräsen.

  • Anonym (M)
    Anonym (Funderar) skrev 2014-07-29 00:25:24 följande:
    Tack för svaret!

    Det jag främst undrar är om man kan bli attraherad av en person med tiden?

    Behöver man känna sig attraherad direkt?
    Ja, jag tror att du kan bli attraherad av en person med tiden. Ibland märker man inte av allt, och kanske inte är medveten om hur en annan person är. Men när man umgås mer med någon kanske man börjar se charmen hos personen och där kan attraktionen börja växa fram.

Svar på tråden Jag är för kräsen när det gäller tjejer samt att min flickvän gjort slut för ett tag sedan.