Inlägg från: Överväldigad |Visa alla inlägg
  • Överväldigad

    Jag är för kräsen när det gäller tjejer samt att min flickvän gjort slut för ett tag sedan.

    Anonym (Funderar) skrev 2014-07-29 13:34:43 följande:

    Hon vet inte vad hon vill. Hon finner inga svar på mina frågor. Hon kan inte gå vidare från mig säger hon, hon drömmer om mig varje natt och tänker på mig.

    Hon vill nog förstå vad som är fel. Vara ensam och tänka. Kanske anorexia som spökar? För hennes beteende är lite oförståeligt, som att något är i vägen.


    Vill du vara med henne i framtiden? Hur stort är ditt förtroende till henne? Jag tror precis som du att hon har ett behov av att vara ensam och tänka. Hon vill nog själv hitta en lösning till det som tynger henne. Tror inte att hon vill "ligga runt", med tanke på det du skriver. Det är dock upp till dig hur länge du vill vänta (på henne/med att träffa någon ny) - om det nu är så att du inte kommit över henne än.
  • Överväldigad
    Anonym (Funderar) skrev 2014-07-29 22:05:22 följande:

    Tänkte ge henne 2-4 veckor då hon får tänka, sedan blir det att vi blir tillsammans eller att jag går vidare.


    Mm. Viktigt är bara att du själv är övertygad om ditt beslut, annars blir det svårt att hålla sig till det. Alltid lite svårt när det gäller känslor.
  • Överväldigad
    Anonym (Funderar) skrev 2014-07-30 00:35:44 följande:

    Jag är lite både och, för kommer hon tillbaka till mig tillslut så är det ju värt det, men inte annars. Om jag dock ger henne 2-4 veckor för att tänka och vet hon inte då, så tror jag inte att jag ångrar mig så extremt mycket. Kommer ändå inte kunna släppa taget på den tiden.


    Mm. Och om hon nu skulle vilja komma tillbaka till dig - låt oss säga, om ett år (för att det är den tid hon behöver) - hur skulle du reagera då? Du kanske är i ett nytt förhållande; skulle du avsluta det?
Svar på tråden Jag är för kräsen när det gäller tjejer samt att min flickvän gjort slut för ett tag sedan.