Inlägg från: Anonym (Z) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Z)

    Mamma vill göra en GYN undersökning på mig :o

    neverpreggo skrev 2014-07-29 13:50:45 följande:

    Ungdomsmottagning och ta med en kompis låter bättre. Har du sex måste du tyvärr vänja dig vid gyn men UM brukar vara mindre som sjukhusmiljö, åtminstone här. Men... har du ont nu? Hur länge? Hur mycket? Blod?

    Du bör inte låta henne göra det. Även om hon så jobbar på gyn. För eran egen relation är det inte bra.


    Varför måste man vänja sig vid gyn om man har sex? Ända gångerna jag har vart på gyn är vid infektioner efter förlossningar... Är ju ingen man precis gör vardagligen... -ts, nej låt henne inte titta där på dig om hon nu inte arbetar som bm/ på gyn eller liknande och sa det för att vara snäll. Kontakta ungdomsmottagningen.
  • Anonym (Z)
    Hockeyfrissa skrev 2014-07-29 14:41:51 följande:
    Du gör inte cellprovstagningar då? 
    Det görs ju knappast varje dag, inte ens varje år. All typ av gynundersökningar är ju väldigt sällan om det inte är något fel.
  • Anonym (Z)
    Anonym (Ehh) skrev 2014-07-29 19:24:04 följande:
    Cellprov är väl typ vart 3e år i Sverige (varje år i USA) och det är ju livsviktigt. Är man sexuellt aktiv är det viktigt att göra cellprov. Dvs om man inte vill att eventuella förändringar, vilka är väldigt vanligt, inte utvecklar sig till cancer. Så onödigt eftersom det inte behövs.

    Varför vara rädd för gyn? Varför hellre låta familjen göra en invärtes undersökning? Vet dom hur man samlar celler och har dom tillgång till labb? Vad ska styvmorsan kolla efter egentligen? Tjejen har ont i muffen efter att hon har haft sex. Hur ska styvmamman kunna veta vad som orsakar smärtan? Hur ska hon kolla där inne? Har hon ett spekulum? Eller vill hon "bara" känna efter, med fingrarna?

    Om hon nu själv verkligen skulle vara en utbildad gynekolog så måste det ju ändå ske under kontrollerade omständigheter, på papper, i ett undersökningsrum på en klinik.

    Allt annat är övergrepp. Basta.
    Du läser in otroligt mycket i mina inlägg som inte finns där. Börja läs och använt huvudet istället för att läsa saker som inte står där.
Svar på tråden Mamma vill göra en GYN undersökning på mig :o