Inlägg från: Anonym (nicke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nicke)

    Vad är det för fel på denna killen..?

    Anonym (Obehahligt) skrev 2014-07-29 13:15:16 följande:

    Hej! Jag skulle verkligen behöva lite hjälp. Jag bor tillsammans med min kille och på vår gata bor även en kille vi känner, eller ja, känner och känner. Han är vän/bekant till våra vänner. Så när vi stött på varandra så hälsar vi och pratar lite allmänt bara. Tyckte han verkade trevlig liksom. Sen blev han vän med mig på fb, tyckte inte heller att det var särskilt konstigt. Nästan varje gång jag går till affären ska han också dit.. Jag tror att han typ kollar genom fönstret och sen går ut. Sen har han börjat säga hur fin jag är och att jag är såå vacker. 

    Tyckte att han hade börjat bli lite mysko här så försökte undvika honom. Var ute på krogen en sväng för ett tag sedan också och så var han där med sina vänner och så kom servitrisen fram med en hel bricka med massa olika shots. Som han hade beställt åt mig.. Vi räknade på att det skulle kostat honom 1000:-, vem gör sånt liksom. Han satt och glodde på mig heela kvällen så vi gick därifrån.

    Förra veckan skickade han blommor hem till mig. Jag skrev sedan ett meddelande till honom via fb för jag tyckte verkligen att det gått för långt nu. Jag skrev detta till honom via facebook:

    Hej *****! Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig riktigt. Som du vet så har jag ju pojkvän som jag älskar över allt annat, jag vill inte att du skickar blommor eller bjuder mig på saker mer. Jag hoppas att vi kan fortsätta vara vänner, Jag tycker du verkar vara en trevlig kille men jag är inte intresserad av dig på det sättet, okej? Ha det fint nu! 

    Han svarade:

    Hej! Ber om ursäkt ifall jag fått dig att känna obehag. Vill verkligen inte det! Förlåt! Jag tycker mycket om dig, eller hur ska jag säga det. Du är på riktigt den finaste tjejen jag någonsin sett. Säger det inte för att smöra eller något, jag kan inte hjälpa att jag tycker det. Jag älskar att se dig skratta även om det inte är med mig, vet att du brukar gå till lilla sjön och mata fåglarna ensam, att du matchar din ögonskugga med ditt nagellack. Seriöst, jag älskar dig. Förlåt..

    Jag vet inte vad jag ska svara på detta, tycker det verkar lite creepy, Jag kan inte säga detta till min kille, han skulle bli galen, han har lite av ett temperament när det kommer till sånt här. 

    Vad är det med honom..?


    Vad hände med brickan o shotsen?
    Vad  hände med blommorna?
    Och vad kommer att hända med eventuella framtida saker från han?
    Bara nyfiken
  • Anonym (nicke)

    TS
    Bra att du inte tog emot drinkarna.. Det skulle bara bli fel

    Tycker du ska berätta sånt här för din kille, alternativet att ha ett hemligt liv eller bära på saker själv... det blir dålig kommunikation av det...
    Din kille ska väl kunna dela allt med dig och kunna prata allt med dig.. Du och din kille är mer än vänner... ni är ett par

Svar på tråden Vad är det för fel på denna killen..?