Inlägg från: Anonym (svårt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (svårt)

    Skaka liv i tråkigt förhållande

    Det viktigaste är nog inte vad som hänt i smsen utan de känslor de framkallat hos dig. Jag blev kär i en kollega för många år sedan och typ lika besatt i tanken som du beskriver att du är Man ser fel där man är och skyller på en tråkig partner och en tynande relation.
    Jag pratade med min man men hade svårt att få fram vad kärnan var. Det landade ofta i diskussioner om att han inte hjälpte till hemma för det var konkreta saker.
    Efteråt, när känslorna lagt sig så hittade jag kärnan. Jag kände mig för instängd i äktenskapet. Min kollega var singel och kunde göra vad han ville och jag avundades det...
    Min fråga till dig blir därför. Vad väcker den unge kille för känsla hos dig, vad är det för tomrum du behöver fylla? Det är den känslan som är grunden i ditt missnöje. Tillsammans får ni försöka hitta tillbaka. Vänta inte för länge utan gör det nu. Ju längre tiden går desto större varböld blir det och betydligt svårare att läka.
    Angående osexuell så var jag där... utan lust och maken klagade lite... Jag avskydde hångel för det skulle med stor sannolikhet behöva innebära sex på kvällen när jag ville sova... Så var lite inkännande.

    Var rädd om er

Svar på tråden Skaka liv i tråkigt förhållande