• Wilbes

    Hälsa på dagisfröken

    Min son ska byta förskola efter sommaren och jag skulle tro att de kommer bli en tuff inskolning så för oss hade de bästa varit att få hälsa på frekvent under vår/sommaren. Och dessutom avslutade vi hans gamla plats strax efter midsommar och de är minst 3 veckor kvar innan inskolning. ..

    Jag skulle ändå inte gå till förskolan under sommaren då det inte blir samma positiva mottagande, som när personalen är fullt inställd på att göra sitt bästa för att ge sonen en bra start. även om de skulle vara lättare både för mig och sonen att springa där i tid och otid.

  • Wilbes

    Om det hade passat bra hade vi ju fått tidigare inskolning... men vi går förbi gården ett par gånger i veckan så vi håller på att introducerar ordentligt i sonens takt det får ta tid sen. Jag ska plugga på distans så jag har tiden jag har sett till att jag har tid.

  • Wilbes

    Mitt barn har speciella behov, men jag väljer att ändå låta personalen på nya fsk koncentrera sig på de barn som måste vara där under sommaren och vänta tills de är bredda och kanta emot oss.. visst de absolut ultimata hade vart om sonen hade fått träffa personalen intensivt innan vi ska skola in så finns de möjligen en chans att inskolningen skulle gå fort. Men jag anser inte att de spelar någon roll om han så tar uppåt en månad på sig och känna sig trygg och acceptera att börja på dagis på ett nytt ställe. Det får ta den tid de tar...

    Men så har jag själv jobbat inom förskola och tycker inte att de passar sig.

Svar på tråden Hälsa på dagisfröken