• Anonym (Inget)

    Hur mycket sminkar du dig?

    Helst föredrar jag helt naturella kvinnor.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Hur mycket sminkar du dig?
  • Anonym

    Sminkar mig alltid på arbetet och om jag skall ut. Jag är fin oavsett men jag tycker att det ser oprofessionellt och allt för vardagligt ut att vara helt osminkad. Som att gå i mysbyxor vilket jag bara gör hemma. Osminkad är jag så klart också på stranden, i skogen och liknande.

  • jagärjagvemärdu

    Svarade mycket. Är för det mesta osminkad och är helt okej med det. Pluggar på distans och har inget extrajobb. Känns onödigt att sminka sig ?bara för att vara hemma?. När jag ska någonstans (träffa vänner, gå ut, hitta på något speciellt) sminkar jag mig dock mycket.
    Ansikte: Primer, foundation (blandar två stycken för rätt finish), puder, concealer, higlighting, contouring (highlighting med creame, puder och skimmer) och rouge
    Ögon/ögonbryn: Ögonbrynspenna, ögonbrynsskugga, ögonbrynsgel, ögonskuggsprimer, ögonskugga (flera olika), mascara(till fest lösögonfransar), kajal och eyeliner
    Läppar: Lipliner och läppstift (ibland glans).
    Har säkert glömt något.  Är inte så mycket för läppprodukter eftersom jag anser att mina läppar är alltför tunna. Och ja, jag kan sminka mig.


     

  • Sprinkler

    Får väl säga "mycket". BBcream som underlag på sommaren (om jag ska ut eller jobba), mascara, ögonskugga, eyeliner, primer så skuggan sitter kvar hela dagen.. jag trivs med tyngre ögonmake, tonar ner den lite på jobbet men annars är jag nästan alltid sminkad. Hemma har jag däremot max mascara på mig.

  • Edina

    Till vardags sminkar jag mig aldrig. först och främst för att jag är känslig mot smink och för det andra, det är så jävla tråkigt. 

    Jag tål inte mascara alls, ögonen rinner och blir röda. Jag tål inte foundation heller, varje gång jag använder det så känns det som att jag får feber fast jag inte får det. 

    När jag sminkar mig så använder jag bara lite solpuder, lite rouge och lite ögonskugga för att fylla i ögonbrynen. Däremot så har jag alltid ögonfransförlängning som enligt mig är den ultimata skönhetsbehandlingen om man är lat eller ogillar smink.

     

  • pica pica

    På sommaren fyller jag i brynen, har lite concealer under ögonen och har mascara på fransarns. Övriga året har jag ibland även ögonskugga och kajal. 

  • alla har olika åsikter

    Till vardags blir det lite foundation, ibland rouge, lite mascara , ögonbrynspenna och en neutral ögonskugga.

    När jag ska ut på fest kör jag all in med sotade ögon

  • Anonym (Inget)
    Linnea1994 skrev 2014-08-05 11:21:53 följande:

    Vad har den frågan med "Sex o sånt" att göra???


    Kunde bara vara anonym där.
Svar på tråden Hur mycket sminkar du dig?