Inlägg från: Notetur Nomen |Visa alla inlägg
  • Notetur Nomen

    Hur mycket svårare är matte 2a?

    Matte2 är svårare än matte B var, den är dubbelt så lång och därmed ingår fler saker som förr fanns i matte C. Om man knappt klarar matte A vet jag inte hur mycket idé det är. Matte 2a är inte avancerad matte per se, men det är ett stort hopp från matte A. 

  • Notetur Nomen
    MoaElis skrev 2014-07-30 22:21:14 följande:

    Ajdå det var tråkigt att höra. Borde det inte vara samma som matte B? Det låter konstigt att det ska vara mycket svårare men ja, jag hade förmodligen haft svårt oavsett. Tråkigt bara då matte 2a behövs för den utbildningen jag vill gå, och i princip är det enda jag har kvar. Men det är ju meningslöst att lägga tid på något man med, största sannolikhet, inte kommer klara.


    Fast det är klart du ska prova! Numera finns det också väldigt massa hälp att få utanför skolan. Jag trodde inte heller att jag skulle klara ma2b men jag fixade helt på egen hand, utan att ens gå på lektioner. Jag har nog inte lika svårt för matte som du, men jag är långt ifrån bra på det :) Kämpa på!
  • Notetur Nomen

    Många städer har mattestugor, där pensionerade lärare eller universitetsstudenter hjälper högstadie-, gymnasie-, och komvuxelever med matten. Helt gratis, bara att dyka upp.

Svar på tråden Hur mycket svårare är matte 2a?