Inlägg från: MoaElis |Visa alla inlägg
  • MoaElis

    Hur mycket svårare är matte 2a?

    Jag gjorde matte A för ca 2 år sedan, och det klarade jag knappt, jag har väldigt svårt för matte. Då är frågan om det är någon mening att försöka sig på matte 2a, eller om det är mycket svårare? Jag tycker alltså matte A var väldigt svårt, och har glömt allt jag lärde mig. Någon som haft svårt för matte som fixat det ändå?

  • Svar på tråden Hur mycket svårare är matte 2a?
  • MoaElis

    Ajdå det var tråkigt att höra. Borde det inte vara samma som matte B? Det låter konstigt att det ska vara mycket svårare men ja, jag hade förmodligen haft svårt oavsett. Tråkigt bara då matte 2a behövs för den utbildningen jag vill gå, och i princip är det enda jag har kvar. Men det är ju meningslöst att lägga tid på något man med, största sannolikhet, inte kommer klara.

  • MoaElis

    Jag studerar på distans så någon hjälp finns det egentligen inte. Matte A gjorde jag också på distans, det var ett helvete ärligt talat men det gick tillslut även om det var knappt. Jag får se hur jag gör, kanske testar.

  • MoaElis

    Vad jag hört ska matte A vara matte 1, och matte 2a, matte B. Men ja, det spelar inte så stor roll, jag vet inte hur Matte 1 eller b, eller matte 2a är. Jag vet bara att jag hade svårt för Matte A. Jag har i princip inte pluggat matte på grundskolan, så det är kanske därför jag har extra svårt, men det känns också som om allt blir för rörigt. Tillslut kan jag inte tänka alls. 

    Men jag måste ju ha matte 2a, för den utbildningen så jag känner ändå att jag måste försöka. Det skulle ju dock vara jobbigt att misslyckas, om man verkligen försökt och lagt mycket tid på det.

Svar på tråden Hur mycket svårare är matte 2a?