• Khaibar

    Alltså snälla, hjälp mig nån, nu!!

    Vad exakt är det du mår så dåligt över?

  • Khaibar
    Anonym (S) skrev 2014-07-31 00:26:22 följande:

    Åh, tack för era svar. Har varit i väg ett tag, var i stan och hämtade ut alla mediciner och så köpte jag alkohol. Vissa av medicinerna var svindyra, som Seroquel, 2000 jävla kronor. Som om det växer pengar på ett träd.

    Jag är så jävla ledsen. Jag är så jävla misslyckad. Det blev så jävla misslyckat allting. Jag vill inte mer. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte vara här hemma hos mamma, hon är störd. Hon är sjuk i huvudet, 


    Jag sitter och äter en liten skål med chips. Och så vattenmelon. Och så cider. FAN. FAN FAN. FAN. Jag vill inte vara den jag är. Det är fel på mig. Jag kan inte ha det såhär. Jag klarar inte detta. Ska ta några starka ångestlindrande, vad händer om man tar flera?


    Sluta slösa pengar på och förtära alkohol,det gör det hela sämre.

    Vad exakt är det som du är så leden över?
    Det trycks vara som om du har en ganska dålig relation med din mamma,kontakta socialien och förklara att situationen hemma är outhärdlig och att du behöver hjälp med att ordna eget boende.

    Sluta knapra mediciner och ryck dig själv i kragen,saker och ting blir inte bättre utav att du är under konstant påverkan av mediciner/droger/alkhol.

    Det spelar ingen roll om du är ett toalt misslyckande till människa,du är 18 år och har all tid i världen på dig att reda ut ditt liv,förutsatt att du har viljan och motivationen.
Svar på tråden Alltså snälla, hjälp mig nån, nu!!