Inlägg från: Anonym (a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (a)

    Hur snabbt kan man byta arbete?

    Du kan börja direkt.
    Du har ingen skyldighet att vara lojal mot ditt nuvarande jobb.

  • Anonym (a)
    vivaldi skrev 2014-08-01 10:33:33 följande:

    Att vara ärlig är såklart en självklarhet. Om frågan dyker upp på en intervju så kommer jag självklart att säga som det är.

    Hur sköter man den prakitiska biten om man skulle få en intervju? Kan man be om telefonintervju efter arbetstid eller ska man vara "sjuk" en dag för att åka iväg? Det är som sagt en bra bit jag har flyttat och vill tillbaka igen.

    Var inne på hemsidan till ett av mina favoritföretag i förra staden och såg ett jobb där, men vet inte om jag borde söka. Jag kanske ska ge det här en chans? Men samtidigt tog jag det här jobbet för att det var det första som erbjöd sig. Precis när jag hade tackat ja fick jag en intervju på det ovannämnda favoritföretaget men kände mig tvungen att ta det.

    Jag är så förvirrad


    Nej du behöver inte vara helt ärlig, människor som är helt ärliga förlorar i slutändan. Får du en intervju så sjukanmäler du dig, svårare än så är det inte.
    Du måste börja tänka mer på dig själv, tänk så här Om det hade varit arbetsgivaren som haft liknande funderingar så hade dom inte brytt sig alls om någon lojalitet till dig utan kört sitt race till hundra procent.
Svar på tråden Hur snabbt kan man byta arbete?