• Anonym (hm)

    hjälp..

    Tror faktiskt inte att hennes känslor försvinner över en helg, det är nog snarare något som växer fram. Ni bodde samman en kort tid och det fungerade inte tillsammans något du märkt men också hon. Jag tror inte alls det har med denna festivalen att göra utan hon har kommit fram till att det helt enkelt inte funkar er emellan. Det är väl då bättre att det tar slut tidigt än att det gör det om något år med otals extra bråkstunder.
    Du säger ju själv att det inte varit friktionsfritt.

  • Anonym (hm)

    Det kan ju vara något som vuxit fram inom henne en tid men att hon väljer att tiga om det fram tills dess att hon är säker över sitt beslut. Alla är vi ju olika som individer. Har du inte fått ett avslut när hon faktiskt säger att det inte beror på dig som person utan underförstått ett issue hon har själv på något vis. Vidare att det heller ej beror på att ni bråkat lite. Allt tyder på att hon inte känner att ni passar samman. Tror inte heller att hon träffat någon på festivalen utan att hon vill bryta upp.
    Om detta är sanningen så har du ju fått den, om du inte accepterar hennes sanning utan kräver en sanning du kan acceptera så blir det ju konstigt värre. Du har fått ett avslut.

  • Anonym (hm)

    Har man inte lite väl stort kontrollbehov om man söker kolla partners mobiltelefon? Det är en tanke som slår mig spontant, det är ju det sista stället jag skulle kolla på. Eller rättare sagt jag skulle aldrig kolla någons telefon eller mail det är integritetskränkande. Om du har sådana behov kan jag ju mer förstå om hon drar sig undan för vem vill bli kontrollerad... Samtidigt säger du att du väljer att lita på henne, är inte det lite motsägelsefullt?

  • Anonym (hm)

    OK tolkade det med pin koden att du inte kom in i hennes telefon.

    Du vill ha ett förhållande men av allt att döma vill inte hon det samma, då blir det svårt att kämpa vidare....just nu i vart fall. Ge henne andrum och ge dig på det på nytt om någon månad då hon fått distans.

  • Anonym (hm)

    Trist för dig TS som det utvecklar sig men det kanske är lika bra att ni går skilda vägar då. Två hundar också ja ni har då hunnit att införskaffa det också för uppfattade jag rätt hon hade en hund innan och ni har en gemensam. Hundar behöver röra på sig för att må bra och det räcker inte med små snabbisar. I alla fall om det är en hund av något så när storlek

Svar på tråden hjälp..