Inlägg från: AngLarNor |Visa alla inlägg
  • AngLarNor

    Julibebisar 2014

    Fick vår lilla skitkorv den 8/7 :)

    Konstig upplevelse men ändå så underbar <3

  • AngLarNor

    Tyra satt i säte och ville inte vända sig vid försöken (de är nog det värsta som jag gjort under min graviditet) så det fick bli ett kejsarsnitt. Allt gick bra men de var jobbigast att vara ifrån min nya familj, men efter några timmar fick jag komma tillbaka :) såret har läkt fint och jag blev otroligt pigg så fort ryggbedövningen försvann ur kroppen :)

  • AngLarNor

    Min somnar bäst på bröstet eller om Hon ligger på sidan, vänder dock henne efter en stund. Skriker nästan aldrig, men hon gillar inte o ligga ner när hon är vaken o de börjar bli mer vakna timmar på dygnet o mannen jobbar mer o mer över på jobbet så man får ta igen sig på kvällen om de går. Annars har vi fått en lugn bebis som hellre pratar än skriker :)

  • AngLarNor
    Veronicaumea skrev 2014-08-07 20:43:19 följande:

    Jag hoppar in här :) Vi fick vår dotter för exakt två veckor sen och allt har gått jättebra. I början var hon för trött för att äta så då fick vi väcka henne och mata henne med lite ersättning innan vi ammade så hon skulle få upp blodsockret lite innan hon ammade. Det gick sådär, vi fick komplettera med ersättning då också för att hon somnade vid bröstet. Sen kom ett par dagar då hon gallskrek åt bröstet varje gång hon skulle äta. Men plötsligt en dag så bara funkade det och sen dess har hon ätit hur bra som helst :)

    Förlossningen gick också bra, hade en helt underbar barnmorska - vilket jobb de gör! Mitt vatten gick kl 17 och nästa dag kl 08.33 var hon ute :) Det enda som egentligen tog tid var att hon inte ville komma ner riktigt när jag var fullt öppen, tog tre timmar från att jag var öppen tills att jag fick krysta och då fick jag hur mycket värkstimulerande dropp som helst.

    Vi har lite problem med magen, den tjorvar på nätterna så på dagarna sover hon hur bra som helst (iaf om hon får ligga i famnen) men på nätterna är det mycket vakentid. Vi får hoppas det går över snart, är ju så jobbigt för henne. Hon får droppar mot det och jag tror det hjälper lite. Förövrigt är hon en riktig liten bajsmaskin ;)

    Hur går det för er andra? Äter de och sover någorlunda?


    Va skönt att de löste sig med amningen tillslut :)

    Vår vill knappt sova på dagarna men sover jätte bra på nätterna, de känns lite krävande att inte hinna gå på toaletten eller hinna äta då hon inte vill ligga ner :/ o sover hon så sover hon 5-10minuter o inte längre, men hon äter jätte bra o ofta :p
  • AngLarNor
    Frida Andersson skrev 2014-08-08 16:19:07 följande:

    Växer era små massor? Vår kille är stor 5150 och 57,5 lång igår då han blev en månad


    Förstår vad du menar!!

    Vår tös väger redan 3878 o är 52 lång!! (Hon va liten när hon kom, nästan en prematur) hon blir en månad idag :)
  • AngLarNor
    Frida Andersson skrev 2014-08-08 16:40:33 följande:

    Då är ni bara en dag efter. Mm han var stor även när han kom precis som sina systrar. har ni fler barn?


    Ja de är inte långt mellan dom inte :)

    Ne de här är första för båda :) men vi längtar efter fler, om några år ;)
  • AngLarNor
    Frida Andersson skrev 2014-08-08 21:25:02 följande:

    Visst är det härligt med barn, här är det lagom med tre hehe var eg färdig med två men blev en sladdis iaf och är så lycklig över det


    Sladdisar är oxå underbara :) ja de är underbart, man är lite trött men de funkar ;) haha!
  • AngLarNor

    Nu har vi bestämt oss!! Äntligen !!

    Blir namngivning i slutet av september eller i början av oktober :) ev serveras pajer o sen cupcakes med ett T på alla :) o i slutet släppa ballonger upp mot himlen för att fira att hon kommit vår lilla ängel :)

    Vad heter era små liv? :) har ni bestämt de eller kommer ni inte överens?

  • AngLarNor
    Frida Andersson skrev 2014-08-13 16:48:31 följande:

    Så fint! Vår pojk heter Lucas, det var våra flickor som önskade det och visst blev det en Lucas


    Åh va fint :)

    Heter flickorna? :)

    Vår fick namnet Tyra :)
Svar på tråden Julibebisar 2014