• Mandy1

    någon mer som slutat med cerazette och försöker bli gravid, följas åt?

    Jag slutade med cerazette för 3 veckor sen och har satt igång att försöka bli gravid. Har läst en hel del om just cerazette och att det kan vara struligt att få igång mens och dyl.
    Jag har fått rätt mycket humörsvängningar, finnar och otroligt ömma bröst. Klart man hoppas att det kan vara graviditet på gång men efter vad jag läst verkar det vara jättevanligt när man slutar med cerazette...

    Någon som vill följas åt på väg till pluset?

  • Svar på tråden någon mer som slutat med cerazette och försöker bli gravid, följas åt?
  • Mandy1

    Ingen mens än! Men kan ju komma imorgon också för då är det 14dagar efter älsmärta... Men har haft 27dagarscykler efter pillerstopp och om den inte dyker upp inom 3timmar så är det ju första cykeln som avviker (vilket inte är helt ovanligt). Men jag har inga gravidsymtom så men man hoppas ju ändå.

  • Mandy1

    Testade neg idag. Blev lite förvånad för jag mår väldigt illa och har ont i brösten samt fått finnar på hakan. Men bara att vänta in mensen och köra på igen.

  • ponduss

    Börjar bli less på detta nu! Fortfarande mens och nu är det dag 9.. Imorgon ringer jag nog läkare för att kolla om det kan vara nåt.

  • elefantis

    Hej!

    Jag slutade ta mina piller 31/10 och har inte känt något speciellt förutom illamående idag. Hoppas på att mensen kommer fort så man kan sätta igång :)

  • elmo93
    elefantis skrev 2014-11-04 11:44:30 följande:

    Hej!

    Jag slutade ta mina piller 31/10 och har inte känt något speciellt förutom illamående idag. Hoppas på att mensen kommer fort så man kan sätta igång :)


    Håller tummarna att kroppen kommer igång snabbt för dig :)
  • elmo93

    Mensen kom i torsdags kväll, tråkigt då jag såklart hoppades.. Men nu vet jag iallafall att kroppen är igång igen, och har ältester kvar så tänkte använda dom även den här månaden, så hoppas vi på plus nästa månad :) hur går det för er andra?? :)

  • ponduss

    Nu kör vi igång med försök nr 3. Det vore så kul ifall det tog sig denna gång för då skulle vi kunna berätta att vi väntar barn på Julafton. Det skulle vara en underbar jul i så fall =) Så vi hoppas!

  • Tejasmamma

    Slutade med cerazette 1/11. Idag kom mensen, blev lite chockad då den alltid kommer på kvällen om jag missat pillret på dagen! beställt äl tester och graviditets tester =)

    Har försökt att hitta om någon i tråden plussat? 


    Tejasmamma.se Bloggen ingen får missa!
  • elefantis

    Jag har en liten fråga, känner mig lite lost över ÄLtesterna. Kan man kolla då o då om ägglossningen e på g även fast man inte fått mens efter att man slutat med pillerna?

  • Stellastar

    Hej hopp.

    Slutade med cerazette för ca 2 veckor sen.

    Sexlusten kom tillbaka med råge!!! Herregud...

    Trodde mensen kom i fredags men den har inte kommit (bara spår).

    Inte vanligt då ja har rejält i vanliga fall...

    Går nu bara och väntar.

Svar på tråden någon mer som slutat med cerazette och försöker bli gravid, följas åt?