• Mandy1

    någon mer som slutat med cerazette och försöker bli gravid, följas åt?

    Jag slutade med cerazette för 3 veckor sen och har satt igång att försöka bli gravid. Har läst en hel del om just cerazette och att det kan vara struligt att få igång mens och dyl.
    Jag har fått rätt mycket humörsvängningar, finnar och otroligt ömma bröst. Klart man hoppas att det kan vara graviditet på gång men efter vad jag läst verkar det vara jättevanligt när man slutar med cerazette...

    Någon som vill följas åt på väg till pluset?

  • Svar på tråden någon mer som slutat med cerazette och försöker bli gravid, följas åt?
  • stormviskaren

    På dag 34 utan piller bröt mensen ut. Brukade ha i 5 dagar innan så vi får se om jag har det nu också. Hoppas jag slipper den fruktansvärda mens smärtan jag brukar få. Än så länge känner jag mig bara svullen o lite öm. Så hoppas vi att det tar sig om 2 v då ;)


  • ponduss

    Ja hur går det för alla? =)

    Själv så fick jag första mensen förra helgen, 27 dagar efter p-piller stopp. Jag tyckte också att jag kände att jag hade ägglossning också, dock så var vi inte så noga med att försöka just då.. Men nästa gång ska vi försöka ordentligt!

  • Annastanna

    Fick ju min första mens för två veckor sedan, så borde ha haft älmi veckan fast jag kände inte av den..

    Har varit lite annat som hänt i veckan så har tyvärr inte kunnat få till det så ofta som jag önskat... Men det kan ju gå ändå :)

  • elmo93

    Hej!

    Hoppar in här om det är okej?

    Blir tokig på väntandet själv så det är skönt att ha några fler att skriva med :) (pojkvännen börjar bli lite trött på mitt tjat nu ;) )

    Jag slutade med cerazette 14 juni efter att ha varit utan mens i ca 4 1/2 år, fick mens först den 14 augusti, ingen mens i september och test visade negativt.. Dock kände jag av ägglossningen lite den här månaden och tror att vi kan ha prickat in den utan att räkna efter och utan test. Tror jag ska få mens på torsdag, så tänkte ta ett test då om inte mensen har kommit :) Är jag inte gravid nu så köper jag älstickor då jag snart blir tokig på att bara vänta :)

    Detta blir första barnet för oss och jag är 21 och sambon 23 :)

  • stormviskaren

    Vad tror ni om detta? Slutade med pillrena fick en konstiga blödning som inte alls var som min vanliga mens på dygn 34 utan piller och det höll på i 4 dagar. När jag räknar från första blödningsdag så har jag äl ca 9 oktober o bim 22okt. Men kände mig så konstig idag så tog ett test.


  • ponduss
    stormviskaren skrev 2014-10-06 20:43:18 följande:

    Vad tror ni om detta? 


    Jag ser tyvärr ingenting på testet.. =/
  • elmo93
    stormviskaren skrev 2014-10-06 20:46:34 följande:

    phpStFllV78679.jpg


    Ser neg ut.. Men tycker du att du anar ett litet streck eller är osäker så ta ett test till tex imorgon eller torsdag :)
  • kajsaaaa

    Hej alla :) jag sluta med mina piller i juni och vi har försökt sen dess min mens kom 5 dagar efter jag sluta och då har jag inte haft den på 3 år, nu har jag fått den. 11-12 varje månad, jag har haft konstig känsla i min magen mitt tempra ment går upp o ner, hoppas verkligen inte på mens på lördag!!

    Det var någon som skrev till mig att man kan räkna ut sin ÄL efter 6 månader och att jag bara har fejk mens :S

Svar på tråden någon mer som slutat med cerazette och försöker bli gravid, följas åt?