• Alexi

    vad ska jag ha i liggdeln?

    Åkpåse tyckte inte vi kändes viktigt i liggdelen, den är så ombonad ändå, men i sittdelen är det oslagbart.

    Vi hade en fårskinnsfäll i botten av liggdelen, då vet man att det är varmt och bra underifrån. Sen ska man inte ha täcken till små nyfödda utan kör med filtar bara, av lite olika täthet och tjockhet, då är det väldigt enkelt att variera utifrån temperatur.

  • Alexi
    Lilja92 skrev 2014-08-16 20:11:06 följande:
    om man hoppar åkpåse nu på hösten, tror du att det blir lika bra med en lite varmare filt och sedan ha på liggdels överdelen? 
    Något varmt i botten tror jag ändå är bra men ovanpå behövs inte något mer än filtar och överdelen.
  • Alexi
    Rani skrev 2014-08-17 21:40:09 följande:

    En riktigt bra åkpåse kan jag verkligen rekommendera till vintern. Det fiffiga med det är att det inte behövs någon overall. Bara på med mössa och ner med bebben i påsen och sedan rulla iväg.


    Fast så kan vara väldigt problematiskt att tänka. Vi gick med vår dotter som var knappt en månad gammal på promenad, en kall vinterdag, typ 15 minusgrader. När hon dock ledsnade på att ligga i vagnen och fick bäras resten av vägen så är det väldigt problematiskt om barnet är klätt med förutsättningen att det är varmt i vagnen så inte så mycket kläder behövs... (hon hade overall på sig eftersom vi inte hade åkpåse men det blev kallt ändå).
Svar på tråden vad ska jag ha i liggdeln?