Inlägg från: DJÄVULENS HÖGRA HAND |Visa alla inlägg
  • DJÄVULENS HÖGRA HAND

    kär i barnens pappa

    Vad väntar du på? Du kan ju inte mer än få kalla handen.

  • DJÄVULENS HÖGRA HAND
    Anonym (Ånger) skrev 2014-08-16 22:59:00 följande:

    Vi har en sån fin kontakt när det gäller barnen och jag vill inte förstöra det med att säga som det är. På något sätt så känner jag att jag får skylla mig själv. Det var ju jag som valde att lämna och göra både honom och barnen ledsna. Han är ju gift nu och vill absolut inte försöka förstöra för dem.


    Förstår hur du tänker men samtidigt så finns ju möjligheten att han känner lika för dig. Man lever bara engång, ibland måste man chansa...bättre att leva med vetskapen att han inte vill något med dig än att undra i 20-30 år hur det skulle ha kunnat varit om du bara hade vågat. Hur säke är du att du förstör något? Man behöver ju inte lägga allt på bordet direkt, använd din kvinnliga list!
  • DJÄVULENS HÖGRA HAND
    Anonym (Äckligt) skrev 2014-08-16 23:26:07 följande:

    Ja för om mannens fru får reda på att ts försöker "använda sin list" för att sno åt sig hennes man lär samarbetet kring barnen gå helt fantastiskt bra sen. Frun är förmodligen begåvad med samma kvinnliga list hon och kan därmed se igenom taffliga försök ganska lätt. Vad är det för fel på folk här inne?? Man lever bara en gång, om man använder den tiden till att visa sina barn hur man kliver över lik för att få som man vill har man då inte nyttjat tiden särskilt väl..


    Ja vad är det för fel på folk? Ibland gör man misstag och det är mänskligt att fela och därmed går det faktiskt att förlåta det mesta faktiskt. Sen har du tolkat det helt som du ville, hade du noterat smilet så borde du begripit att det inte var fullt seriöst!
  • DJÄVULENS HÖGRA HAND
    Anonym (Äckligt) skrev 2014-08-16 23:51:12 följande:

    Ja och gör man ett misstag får man acceptera konsekvenserna, inte medvetet gå in för att få en gift man på fall. Sånt gör bara äckliga människor, du vet själv om du tillhör den skaran eller ej men jag hoppas att ts inte gör ngt så otroligt fult mot sina barns bonusmamma.


    Ja jag vet vad jag går för! Man behöver inte göra fula saker och allt behöver inte vara äckligt och folk är faktiskt rätt normala faktiskt. Har du något mer som trycker på mig som person kan du ta det i inboxen istället, tycker inte det hjälper ts något vidare att du har koncentrat dig på mig. Egentligen vill jag inte ha med dig att göra men lovar att bemöta dig väl om du har något mer att säga, men då via meddelanden istället.
Svar på tråden kär i barnens pappa