Inlägg från: Påven Johanna |Visa alla inlägg
  • Påven Johanna

    Extra frukt med till skolan hiss eller diss

    Jag har alltid skickat med extra. Det har alltid gått åt. Har aldrig lagt tid på att fundera över hur det/jag uppfattas. 

  • Påven Johanna
    Anonym (ansvarsfull mamma) skrev 2014-08-22 15:15:53 följande:
    Och skolans personal tycker det är okej att andra äter av ditt barns matsäck? Det skulle ju kunna missbrukas enormt om det är så. Ett mobbat barn skulle ju kunna bli sittande utan matsäck för att ngn översittare ätit upp den. Korkat. Säg ifrån och kräv att alla föräldrar ser till sina egna ungar och att låta det pågå i "flera år" låter ju helt befängt.
    Andra barn äter inte av MixMeNows son matsäck, de äter av den extra matsäck hon skickat med. Mobbade barn kan råka ut för all möjlig skit, du får det att låta som att MixMeNow är den som tillhandahåller förutsättningarna för att det ska kunna fortgå. Och det resonemanget är inte korkat, menar du? Drömmer
  • Påven Johanna
    Anonym (ansvarsfull mamma) skrev 2014-08-22 15:40:07 följande:
    Ja jag vet inte hur du känner till hur "MMN" gör med den extra matsäcken men du vet alltså att det inte är så att hon skickar med sitt barn extra mycket utan hon gör två olika matsäckar som hennes stackars unge ska släpa på? Då vet du också vad barnet tänker kring det kanske? Den enda ungen i klassen som har två matsäckar året efter år. Stackars unge säger jag.
    Hon skickar förmodligen inte med en helstekt spädgris och en säck potatis, ska du se. Hennes barn orkar säkert den extra bördan, det är många barn och föräldrar som orkar ett extra varv för andra människors skull. Tack och lov. 
Svar på tråden Extra frukt med till skolan hiss eller diss