• Vifem

    BF April 2015 - Helsingborg

    Hej,

    Jag är gravid med mitt fjärde barn. Har tvillingpojkar och en pojke till sedan innan.

    Detta är min sambos första barn och min minsta är 5 år så det känns som nytt igen.

    Hur långt gången är du? Jag är 4+6 idag o börjar v 6 i morgon.

  • Vifem

    Usch håller tummen denna gången. När hade du mf, vilken vecka?

    Jag är 31 fyllt i år. Bor några mil utanför Helsingborg. Håller mig lite hemlig så länge ;)

  • Vifem

    Förstår att det måste vara svårt. V 13 är ju lång tid att gå och då tror man att det är säkert att berätta också. Usch stackare :( jag kommer nog vänta med att berätta. Mest för att det blir väldigt lång tid för dem att vänta i nio månader. Men runt v 12 om jag mår alldeles för dåligt innan det.

    Jag har mått illa och haft massa symtom från det att jag fått plus. Nu mår jag bra. Lite mer trött, kissnödig och känslosam. Blir lite nervös när jag mår "för" bra.

    Har ni haft svårt att få tid till VUL? Jag ska till BM på torsdag för första träffen och skulle gärna ha ett tidigt VUL i v 8-9, men vet inte vad jag ska säga riktigt.

  • Vifem

    Vad orättvist ;) jag känner nästan ingenting. Det gör mig orolig för de andra gångerna mådde jag illa från plusset och brösten ömmade enormt och svanken var hemsk. Nu har jag nästan inga symptom. Lite ont i brösten ibland, trött och ont i svanken.
    Borde njuta av att må bra men jag kan inte sluta oroa mig över att må för bra :/ ska till BM i morgon får se vad hon säger.

  • Vifem

    Ja man får vara glad styrmannen bra. Det gick bra hos BM. Inget nyss sedan jag va där för 5 år sedan. Ny tid för inskrivning bokad den 16/9 :) vecka 7 börjar jag på idag. Halvvägs genom den mest kritiska tiden. Mår fortfarande bra. Lite illamående mest efter jag ätit och huvudvärk. :)

  • Vifem

    Hej tjejer :) hur går det för er? Hur mår ni?
    Själv har jag åkt på världens förkylning, med feber och är helt kass. Annars mår jag fortfarande bra i graviditeten :) skönt!

  • Vifem

    Var det nån anledning till att du gjorde VUL?

    Vad jobbigt med ditt illamående. Hoppas det släpper snart.

  • Vifem

    Usch vilken oro. Två kvällar på rad har jag haft rosa flytningar. Inget på dagen, men på kvällen. Nu på morgonen kommer det bruna. Ska ringa gyn när barnen är lämnade på skola o dagis men är rädd förr att de inte vill kolla o bara ber mig att avvakta :/

    Har en syster som ska avbryta en graviditet idag i v 19 pga grav skada på barnet, tycker så fruktansvärt synd om henne och det gör även att min oro blir större.

    Jobbigt just nu!!

  • Vifem

    Fick tid idag 13.45. Hör av mig när jag varit där. Har hört att det är vanligt men aldrig haft så tidigare graviditeter. Skönt att åka dit även om ängslan just nu är än värre i väntan.
    Ja min syster har gått om bra stöd som tur är.

    Facebook grupp verkar intressant, men då är vi inte anonyma för varandra längre va? :)

  • Vifem

    Läkarens VUL visade att jag bara är i v 5+5 dvs 10 dagar mindre än mina beräkning. Pga det kunde hon inte se någon hjärtaktivitet, för litet foster. Det kan har varit två där inne då det fanns något sidan om men bara ett foster som hon såg nu. Så antingen har en dött, graviditet avstannat helt i v 5+5 och jag väntar på att börja blöda eller är jag mindre gången och ingen anledning finns till blödningarna. Ny tid om en v för att se om den utvecklats :/ så inte klokare alls.

  • Vifem

    Just det thean du väntar också på nytt VUL. Det som skrämmer mig mest är att det var så mycket mindre än vad det borde. Som sagt bara vänta. Håller tummen för dig på fredag :)

    Hur gick det för dig fogat då för några år sen?
    Jag har ju ännu inte haft någon färsk eller riklig blödning så fokuserar på det och alla kalas och firande av "Lill"killen vi ska ha i helgen :)

    Min syster har två barn i samma ålder som mina. Dom hade många turer med tester. Kub visade dåligt, moderskapsprovet fick dom först positivt besked, sedan att dom inte kunnat mäta, på extra ul i v 17, klartecken att allt var bra. Sen RUL en vecka efter ul, som var utökat med överläkare pga resultatet av moderkaksprovet, där såg han direkt att något var fel och de gjorde fostervattenprov som gav positivt besked. Ny ul en vecka senare och fortfarande väldigt dåligt och visa på missbildningar i hjärnan så blev det så tillslut. Idag fick hon en till dotter. 300g vägde hon.

    Först tänkte hon nog ge upp och att det inte var meningen de ska ha en till, men hon har som tur var ändrat sig och vill få ett lyckligt slut på allt och bli gravid snart igen.

  • Vifem

    Jag hoppar av gruppen :((
    Inte bra på VUL idag, ingen utveckling. Tillbaka i morgon och få tabletter för att stöta ut det.

Svar på tråden BF April 2015 - Helsingborg