Inlägg från: Anonym (bedragen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bedragen)

    Konfrontera den andre mannen

    Jag vet inte vem min sambo var otrogen med mer än ett telefonnummer å dit ringde jag utan svar. Skickade några sms som var väldigt otrevliga men det kändes skönt. Insåg egentligen att den enda personen som kunde lastas var min sambo. Jag är mitt uppi detta kom på det i lördags och när den första chocken lagt sig så valde jag hämnd eller mig själv. Jag valde mig. Måste få min självkänsla på rätt köl å sedan ta beslutet om vad jag vill.

  • Anonym (bedragen)

    Jag förstår din frustration o önskan att tvåla dit mannen. Men det är ändå din fru som valt att såra dig. Skriva här å läsa andras inlägg har hjälpt mig otroligt mycket dessa dagar. Sen finns det många som skriver utan erfarenhet. Så man får sålla precis som i vanliga livet. Jag trodde jag visste hur jag skulle reagera om detta hände mig men det har inte stämt ett dugg. Så kom ihåg att det är ditt liv å dina känslor. Familjerådgivningen har vi bokat tid hos, där är dom proffs. Hoppas du får må bättre snart.

  • Anonym (bedragen)
    Anonym (Fråga) skrev 2014-08-21 21:36:22 följande:

    Vet du ens om det är rätt person som har abonnemanget?


    Undrar om du inte har blandat ihop TS med mig. Jag hade telefonnummer å de va rätt för dom hade varit så dumma att skicka mms och sms, sen var min sambo dum nog å inte radera.
  • Anonym (bedragen)

    Kom just på att jag skulle gärna velat få veta av den andres sambo vad våra respektive gjort. Gå till dig själv, hur skulle du velat.

Svar på tråden Konfrontera den andre mannen