Inlägg från: Anonym (Försök förstå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försök förstå)

    jag står inte ut med min son...

    Om du ser på det från lite avstånd och analyserar hur du beter dig och hur din son beter är så hänger det ihop.
    Så som jag upplevt och haft erfarenhet av: barn som inte känner en närhet och kärlek från sina föräldrar vill ha mer uppmärksamhet och blir mer skrikiga, skryter, mobbare, översittare osv. Det blir helt enkelt dem som gör mest för att få uppmärksamhet från sin omgivning.
    Just för att dem är oroliga i själen och känner att dem inte riktigt räcker till. "Varför älskar inte mamma mig?" Allt det du känner och gör mot din son det känner han också. Bara det att han inte kan sätta ord eller förståelse på det. Så ju mer du tar avstånd, större kommer problemen bli.
    Går du till psykolog för att ta itu med problemet? För du är roten till hans beteende. det är inte din son som medvetet är irriterande för att störa dig.

  • Anonym (Försök förstå)
    Anonym (Hemsk mamma) skrev 2014-08-22 12:47:49 följande:

    Tack så mycket för allt fint stöd! Jag har bokat en heldag med honom i morgon! Jag ska sluta bete mig som ett barn nu! Det är min fina son och han förtjänar hela mig precis som min dotter!


    Så himla skönt att höra. Ett steg i rätt riktning helt klart.


    Men du behöver som sagt lite hjälp med att bearbeta dina känslor och tankar kring din son.


    Och det är även skönt att se folk som kan hålla den här diskussionen mogen och utan en massa anklagelser. Det märks att du vill förbättra dig och att du bryr dig. Lycka till med din relation med din son. Och var inte rädd för att be andra om hjälp om du behöver det.

Svar på tråden jag står inte ut med min son...