• Anonym (hjälp.)

    Han bara lämnade mig.

    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-02 16:38:18 följande:
    Hoppas. :)

    Blä vad jobbigt. Det kanske låter konstigt men känner verkligen att jag behöver prata igenom vissa saker för att helt kunna släppa och gå vidare... :/
    Anonym (Anonym) skrev 2014-11-02 12:34:50 följande:
    Varför kan nu inte prata ?
    Det vet jag ju inte än om vi kan.
    Jag känner exakt samma sak. Men jag vågar typ inte a steget att prata heller, det är helt sjukt. Det blev så konstigt allting, från att vara ihop till att slängas in i någon ytlig vänskap med mitt ex där vi bara typ "tja tja, läget?" på mess.

    Igår sågs vi dock på krogen................................................

    Har du bett om att få prata med honom?
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-02 20:06:05 följande:
    Jaaa precis! Man går från att kunna prata om allt, till att knappt få fram ett hej på sms... Han har väl egentligen inga skyldigheter mot mig men det känns orättvist att hans liv fortsätter medan jag går runt med tusen tankar och frågor i huvudet.

    Fyy haha! Hur gick det?

    Yup, väntar dock fortfarande på svar.Jo det är klart att jag har, vi var tillsammans i flera år så kan hans kontaktuppgifter utantill. Men bara för att jag vill prata betyder det ju inte att han delar den känslan, och att tvinga honom känns inte så romantiskt. :)
    Ja eller hur, det är helt sjukt hur det blir egentligen. 

    Alltså, det var hemskt. Hade känt att allt kändes rätt okej i veckan liksom, inget behov av att höra av mig osv, kände mig stark och så messar han igår på dagen om allt och inget, typ nästan raggar och kallar mig prinsessan och skit. Så säger jag att jag ska ut och han ba jag med kanske, så han vet att jag ska dit och går dit. Så kommer han med en tjej från sin klass, jag ba men vad kul. allt är skit stelt, från att han smsade nån timme tidigare tills att vi bara stod o glodde på varandra och typ ignorerade varandra hela kvällen. Sen kom han iaf "Det är ingenting mellan mig och henne, bara så du vet." ville mest dö och blev så full och är jätte bakfull idag och allt är jobbigt. Hahahah

    Okej. Ja jag förstår de :) Hoppas han svarar och ni kan prata ut med varandra.
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-02 22:44:30 följande:
    Tänker man på det för mycket blir man knäpp.

    Alltså jag lovar, ens ex har typ en radar i kroppen som går igång när man äntligen känner sig glad och stark. :p Shit vilket svinigt drag att ta med en tjej, det är sällan jag förstår mig på killar men snacka om att han ville göra dig svartsjuk. Han har verkligen svårt att bestämma sig, så sjukt elakt att sms:a sådär och sen dyka upp med någon annan.
    Lider med dig! Både för att du var tvungen att se honom igår och att du är bakis idag haha, uusch.

    Det hoppas jag också! Har väntat på ett svar i tre dagar, i och för sig var han säkert bara upptagen i helgen men ändå... buhu. :(Precis, och därför har jag frågat.
    I know, det var helt sjukt. Han visste att jag skulle dit och går dit med henne i min favorit tröja för att sedan typ ignorera mig hela kvällen och innan har han messat massa gulligt. Är total förvirrad och allt känns lite små röv igen, funderar på att samla mod till mig och ta upp det här. De måste få ett slut liksom. 
    Han visste ju att jag skulle reagera, han visste det. 

    Aaah, åh förstår att det känns jobbigt att vänta. Menar hur svårt kan det vara att svara på ett sms? :p Så uptagen är man inte hela tiden, han vill väl få dig att fundera
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-03 16:42:33 följande:
    Haha herregud vad han jobbar för att få din uppmärksamhet!
    Nu är jag bara en utomstående person, men vet ju vad du går igenom och tycker definitivt att du ska ta upp det här med honom. Du har egentligen inget att förlora och det är inte direkt konstigt att du vill förstå dig på vad han sysslar med. Totalt mänskligt.

    Ja blä känner mig dumpad all over again... låter det gå en vecka och sen frågar jag om han försöker hinta något eller helt enkelt varit upptagen. :p Följer honom på Spotify och ser att han lyssnar på värsta glada musiken haha... Besatt.se.Jag har försökt att förstå mig på dina kommentarer men är verkligen lost. Läste igenom det du skrivit till andra i den här tråden och du verkar ju onekligen bitter.
    Eller hur, men det känns inte okej på ett sätt. Jag trodde vi alltid skulle behandla varandra med respekt och det som hände i lördags var inte respektfullt mot mig, jo jag skall ta upp det med honom, känner någonstans att jag fått nog lite granna och orkar inte tippa runt som katten runt het gröt i rädsla av att förlora honom, det har jag ju redan gjort egentligen och det kan liksom inte fortsätta såhär. :< Borde stampa ner min fot helt enkelt. Först blev jag sårad, nu är jag nog sårad och arg mest, mest arg faktiskt. 
    Det känns trist när de visar sig vara helt andra personer än vad man är van vid. 

    Ahh, jag förstår det :[ fan vad jobbigt, varför kan de inte bara svara ist? Varför kan han inte bara säga "Nej jag vill inte" eller "Ja det kan vi" ist för att ignorera.
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-03 23:07:39 följande:
    Det var långt ifrån respektfullt! Han har lämnat dig och det gör ont som fan, snacka om att strö salt över såren.
    Åh jag känner igen mig! Veckan före mitt ex gjorde slut ville han "tänka över saker" och shit vad jag tippade runt och knappt vågade säga något i rädsla att det skulle bli fel. Alltså man kan inte leva så, det går inte. Antingen vill han ha dig fullt ut eller så får han faktiskt släppa, även om det är sjukt svårt. Tycker det är jättebra att du tänker sätta ner foten och inte låta honom gå över dig såhär, han får ju bara mer makt av det och det är han säkert också medveten om.
    Visst är det, hur en del hanterar separationer är sorgligt.
    Precis, att vänta sårar ju mig nästan lika mycket som ett nej...Jag tror att den här tråden trampar på ömma tår hos dig och du låter det gå ut över oskyldiga tjejer. Jobba på DIN självkänsla!
    Ja verkligen, skall skicka ett sms idag om att det inte var okej och att nu får det vara bra. Idag började han använda sin instagram igen sen efter vi gjorde slut och tog bort alla bilder på mig och addade henne direkt efter, yipiie ;p 
    Känner mig helt körd i botten igen alltså, roligt. 
    Men skall skicka ett mess ikväll om mina känslor, vågar inte ringa honom. Så i kväll bryter jag förmodligen kontakten helt, det känns sjukt läskigt, men jag måste. 

    Förstår det. Fortfarande inget svar?  :( 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Lily) skrev 2014-11-03 20:48:58 följande:

    Har suttit och läst i den här tråden en bra stund nu och gråtit över mitt ex och känt igen mig. Han lämnade mig för ett tag sedan efter ett bråk (vi hade varit ihop i fyra år och jag var fortfarande som nyförälskad) men vi har försökt vara vänner. Jag har dock haft kvar hopp för han har inte träffat någon ny, sagt gulliga saker till mig och varit väldigt kramig men allt drogs till sin spets när jag frågade honom för tre dagar sedan vad han egentligen kände för mig. Fick "Du är min bästa vän men jag har tappat alla kärlekskänslor för dig" till svar. Och hela världen rasade samman Gråter Så nu har jag brutit all kontakt med honom vilket gjorde honom väldigt ledsen för han tyckte ju att vi hade haft det så himla bra på senaste tiden. Men jag står inte ut, han betyder så sjukt mycket för mig, jag måste komma över honom. Åh vad det gör ont... Jag har paniksmsat en kompis hela kvällen nu för att försöka låta bli att smsa honom, har lyckats hittills men åh vad jag är nära att bara ta tillbaka allting och gå med på att vara vänner även fast jag vet att jag kommer må skit av det. Usch usch... Rynkar på näsan Trodde verkligen att han var mannen i mitt liv. Det värsta är att det fortfarande känns som att han är det.


    Åh ush, det känns precis som min situation. Man har liksom varit någon "snuttefilt" känns det som, under tiden de har lyckats gå vidare och givit en hopp samtidigt. Du gjorde helt rätt som bröt kontakten med honom, det blir bäst i längden. 

    Det känns fortfarande som att han är mannen i mitt liv med så förstår exakt hur du känner fina du. 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-04 23:22:17 följande:

    Bra! Heja heja. :)

    Men åhh fyy vad lågt av honom! Snacka om att han försöker bevisa något haha.

    Tycker så synd om dig! Förstår att det känns sjukt läskigt att släppa taget, det är ju jättekonstigt att någon som har varit en så stor del av ens liv plötsligt inte alls ska finnas kvar. :( Du kommer ta dig upp från botten igen och den gången inte falla tillbaka eftersom du gjort dig av med det dåliga i ditt liv, hur hårt det än låter...

    Nää inget. Är inte lika nervös över ett svar längre utan känner mig mer arg över hur någon kan vara så iskall, jag betydde ju bara för ett litet tag sen allt för honom. :p


    Jag vet, det känns sjukt tungt att någon som älskade mg och respekterade mig helt plötsligt är någon annan och inte alls trevlig och respektfull längre.:(

    Messade han igår, om att han sårade mig i lörsags med henne ocj att jag fortf var kär och inte kunde vara hans vän för då kan jag inte gå vidare, och skrev att jag hoppades han förstod.

    Fick till svar "tror jag förstår, ber om ursäkt om jag gjort dig ledsen. Vet ärligt inte vad jag skall säga men mår du bättre utan mig i ditt liv så antar jag att det blir bäst så. Jag vet som sagt ärligt inte vad jag skall säga"

    Det var allt liksom :(

    Jag försrår precis vad du menar. :( men det är nog bra att bli arg tror jag. Det blir enklare då!
  • Anonym (hjälp.)

    Ush lider verkligen med er, vet exakt hur ni känner. Det var inte längesedan jag var där själv. :( 
    Det är svårt att acceptera att någon man älskar och som älskade en tillbaka inte vill vara med en längre, speciellt när man själv vill. 
    Men det blir bättre, det kommer verkligen bli bättre ta det från någon som äntligen känner det och kommit ur de värsta nyligen. :) Det är en klen tröst nrä man är där men det är sanningen. 

    Ja, hela vårt gförhålladnde ochvår vänskap som han så gärna ville ha avslutades med ett "vet inte ens vad jag skall säga." känns kul, känner mig rätt pissed men ändå lättad över att jag tog steget att inte ha någon kontakt. 

    Idag hittade jag hans skor hemma hos mig, inkastade i ett skåp när jag rensade, helt nya, dyra reebooks. Ibland tror jag universum driver med mig. Kräks

  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-06 19:38:03 följande:
    Du är min motivation just nu, hur konstigt det än låter haha! Har haft en riktigt pissig dag med ångest men tänker på det du säger, att det blir bättre. Tiden måste få ha sin gång. :)
    Nej vad jobbigt! Som ett slag i hjärtat att hitta hans saker. :( Men nu kan du ju gå vidare på riktigt, "slippa" ha någon som helst kontakt med honom och bara släppa helt. :)
    Åh vad fin du är :) 
    Ni båda är fina och förtjänar det bästa och att må bra.

    Ja det är ingen idé att stressa över sina känslor, ett uppbrott är hårt, det tar väldigt hårt på en. 

    Jag mår så mycket bättre utan kontakten, nu slipper jag undra varför han lovar mig att ses och struntar i mig, inte hör av sig fast han säger, varför han vill ta med en annnan tjej till samma klubb som mig fast han innan kallat min för fina prinsessan och massa gulligull. Jätte tråkigt att någon som respekterade en bara blev en respektlös skit i slutändan, men å andra sidan blir det typ lättare att gå vidare. Han ramlar ner från min pedistal när han är oschyst. Önskar bara att jag gjort det här för länge sen ;< satt ner foten. 

    Hur går det för er två? Hur mår ni?
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-08 14:00:37 följande:
    Tack och verkligen detsamma! :) Det är så mycket lättare att ta åt sig och lyssna på någon som faktiskt går igenom samma sak.

    Vad glad jag blir för din skull! Haha lite knäppt egentligen hur man kan känna sån glädje för någon annan när man själv mår skit, men förstår ju vilken lättnad det måste vara. :) Även om du inte fick prata med honom en sista gång fick du ju ett avslut på andra sätt, han visade ju tydligt genom sina handlingar vad han tycker och tänker. :p

    Det är sådär... Vågade inte höra av mig i veckan med risk för att han skulle förstöra min helg, så väntar tills imorgon. ;p
    Ja men precis :) 
    JA, alltså åh jag har mått så bra i veckan verkligen - så förbereder jag mig för att gå ut, har tjejkompisar över och allt är så kul. Det första jag ser på krogen är HAN (IGEN?) dessutom ett annat ställe som han inte ens går till för att han varit portad därifrån förut, jag försökte tjata med honom dit under vår tid. Men nu sitter han där och ja, jag förstår inte hur jag kan ha sådan jävla otur? Hur jävla litet är Stockholm egentligen så att jag behöver stöta ihop med mitt ex varje gång jag börjar bli stark.

    Idag känner jag mig nere igen. Saknar och har mig :[

    Nä vad bra, det gör du rätt i :) Så får du njuta av helgen iaf.
Svar på tråden Han bara lämnade mig.