• Anonym (hjälp.)

    Han bara lämnade mig.

    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-01-11 16:51:57 följande:
    Jo det rullar på, ibland förvånar det mig att livet liksom verkligen fortsätter samtidigt som jag börjar bli lite trött... Känner mig sjukt sårad och är så besviken på hans beteende, inte ens i min vildaste fantasi trodde jag att han skulle göra såhär mot mig. Känner mig korkad som trodde så mycket på oss, pratade som att vi skulle vara för alltid och lyfte honom till skyarna. Orkar inte lägga ner mer energi på honom så nu ger jag upp, tänker inte höra av mig igen och jag hoppas innerligt att han blir lycklig då! Tittade på bilder på honom idag(såå dumt) och kände att jag seriöst lika gärna kunde skjuta mig själv, om två dagar har det dessutom gått tre månader och jag mår fortfarande såhär... aja, får inte glömma att vissa dagar är bättre än den här.

    Hur mår du själv? :)
    Åh men gumman :< {#emotions_dlg.flower}
    Inte titta på bilder!! Men skönt ändå att det rullar på vissa dagar trots allt, bara att kämpa på. Det blir bättre snart skall du se (:

    Jag mår bara bra, tänker på honom ibland. Men är inte ledsen längre alls, känner ingenting - undrar mest hur han mår. That's it I guess :b
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-01-12 21:59:21 följande:

    Neej jag vet, bilder är ett big no no!

    Aja, det kommer helt enkelt ta tid för mig att gå vidare! Även om jag inte alls gråter på samma sätt som förut(eller överhuvudtaget) är mitt hjärta otroligt skadat(låter löjligt men det är väl så..) efter hans sätt att behandla mig på. Sen att mycket annat också är jobbigt försvårar ju det hela, men men. Jag kämpar på. :)

    Är så otroligt glad för din skull! Du är så sjukt duktig och jaa det låter klyschigt men alltså verkligen! Tummar upp för dig. :)


    Ja men det får ta den tid det tar :} unna dig ocj göra lite roliga och nya saker, det brukar hjälpa tkr jag.jag förstår hur du känner gällande sveket, känner mig också sviken och det svider trots att det gått 5 månader, menmen.. :)

    Tack rara du! Tummar upp för dig med!
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2015-01-12 23:19:02 följande:

    BAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

    Jag orkar inte! livet är så jävla orättvist! hur har julen varit för dig "hjälp?" går det bra? :)

    För mig har det blivit ett fett jävla bakslag. SUCK. nu är ja less :(


    Åhnej, vad har hänt nu ? :( ush stackare!

    Min jul var bra, han hörde av sig på jul o var så gullig, messade o fjäskade hela julafton. Sen sket han i mig eftwr det igen och jag har inte hört ett ljud så skiter i honom nu. Han är inte värd mig, fattar inte hur någon som var så vettig, ärlig och snäll kunde bli ett äckligt, falskt rövhål..
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2015-01-15 10:23:43 följande:

    Förresten har han plockat bort taggar ur alla bilder på oss tillsammans som hans syster lagt ut. Så inte bilderna ska synas på hans facebook. Snacka om att radera och sudda bort min existens i hans liv totalt. Kändes ju också som en jävla machete i hjärtat.. MEN MEN. Han förbannade förlust. Nu är jag inte bara ledsen och ensam, nu är jag lite driven av min besvikelse och ilska också. Men det tar tyvärr inte bort det onda för det.. :((


    Men fyfan vilket bakslag för dig, vilken jävla röv han är! Ush, du förtjänar mycket bättre, verkligen. Han lämnade sin gravida sambo och beter sig som en röv, inget kap med andra ord. Vem vill ha en sån kille? Han lär ju inte få någon ny tjej heller när de får reda på hur han är.. stackare! Förstår att det måste vara fruntansvärt när ni har bebis på G och allt :(

    Men bra att du är lite arg iaf, de kan nog göra det lite enklare för stunden. Arg är bättre än ledsen tkr jag iaf.. :/

    Alla styrkekramar som finns till dig <3 du verkar dock stark som tusan och det kommer gå bra för dig!
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-01-16 21:50:24 följande:

    Ja man får verkligen se till att unna sig saker. :)

    Har haft två dåliga veckor nu, fattar inte varför... Kommer knappt ur sängen och orkar inte träffa någon, helt plötsligt liksom.

    Hoppas du mår bra! :)


    Åh vad jobbigt, men efter en jobbig period brukar en bra komma :) inte analysera måendet för mycket,då blir det bara värre. Det är som det är :) man får vara ledsen. <3

    Jag mår bra, åkte hem till mamma igen för att hämta lite mer energi och tittar på resor till kanarieöarna om nån månad, hoppas på att komma bort lite mer :)
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-01-17 12:59:14 följande:
    Jo jag vet, har hittills försökt att hålla en viss positivitet men nu är det svårt.. Jag saknar honom så sjukt mycket, har lust att ringa honom och gråta men vet ju att han känner samma sak fortfarande. Aja, bliiicka framåt. :)

    Vad skönt! Jag hade som sagt nästan dödat för att komma bort, hoppas du får komma iväg. Det skulle bara göra dig gott. :)
    Ush vad jobbigt :( Förstår precis hur du känner dig, inte länge sedan man var där själv.. Det är så jobbigt : [

    Jaa, men unna dig att komma bort du då? :) Det kanske du skulle må bra av!
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2015-01-17 13:27:20 följande:

    Det värsta är att hans liv är oförändrat. Han kan skaffa vilken jävla tjej han vill. Ingen vet ju ens att han ska ha barn. Det är inte direkt så jag kan gå å dejta folk med min stora mage. Inte för att jag vill det heller.. men ändå.. hans liv är så jävla lätt och oförändrat.


    Alltså ush, kan inte ens tänka mig in i din situation. Det måste vara förjävligt alltså, speciellt när han beter sig som han gör. Men du kanske bara borde låta han vara ett tag, låta han lida lite så kanske han kommer på bättre tankar eller något? :/ Nu vet han ju att han sårat dig och om du då inte svarar på ett tag kanske han tar sig vett i skallen och ber om ursäkrt och bättrar sig eller något?

    Det är svårt med ex alltså, och måste vara sjukt svårt med bebis med i bilden.
  • Anonym (hjälp.)

    Åh grupo styrkekran till er fina starka människor!

    Något son tröstar mig är "den rätte lämnar inte när det är svårt" alltså betyder det att man kommer bli ännu lyckligare igen med någon annan som stannar.

    Mitt ex hörde av sig igår som en gubbe i lådan. För första gången kände jag inget! : b

  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-02-10 12:54:28 följande:

    Hoppas det gick bra med flytten "J" och att du TS fortfarande mår bra! Solig


    Ja hoppas det är bra med er alla ! : >

    Jag mår bra, naturligtvis har han börjat höra av sig mer för jag slutat, bjudit mig på fika osv, men det rör mig inte så mycket i ryggen. Insett att det jobbar värsta puddingen på jobbet så han håller mig lite sysselsatt. Man får ju lite vårkänslor av vädret ^__^

    Hur mår du/ni?
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-02-12 14:21:05 följande:
    Ja det brukar ju vara så! När man hör av sig mindre eller slutar helt kommer de krypandes tillbaka. :)
    Härligt! Skönt att du kan lägga märke till andra snyggingar haha.

    Det är ok med mig, varken bra eller dåligt. Är ute ur den hemska svackan i alla fall. :) Trivs inte på mitt jobb längre så när jag har bytt tror jag att det mesta kommer kännas tusen gånger lättare.
    Ja men visst är det så. Typiskt ex alltså, att de inte bara kan vara tysta och låta en vara. :p menmen.. 

    Åh vad skönt att du är ute ur svackan iaf. Har du sagt upp dig och sökt nytt eller skall du? :) 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-02-21 22:30:54 följande:
    Men verkligen! Skönt att det inte stör dig. :)

    Har sagt upp mig så nu får vi se, pengar finns så jag klarar mig ganska länge och ska dessutom hjälpa en familjevän med hennes lille hund på vardagarna i några månader... Så jobb blir det ju om än inte på samma sätt! :)

    Var btw på bröllop idag och då kom saknaden tillbaka lite grann. :p Jag och han skulle ju egentligen gått tillsammans och hade hunnit planera en del eftersom vi redan i somras fick veta det här, men men. Jag överlevde. ;D Skål
    Åh gud vad skönt. Då kanske du kan ut och resa lite eller något? Bra val att göra något som känns bra för dig (: 

    Åh heja! Hur bra som helst ju! Skål
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-02-25 18:48:52 följande:

    Ja men precis, det blir lite sånt nu... Försöka unna mig själv lugn och ro hehe. :)

    Insåg nog inte hur pass långt jag kommit före jag såg min släkting som nyligen blivit dumpad stackarn.. är ju inte alls i närheten av sådär ledsen längre. :p


    Åh men det är ju jätte hätlict att du kommit till den insikten även om det är trist för din släkting! :)
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-03-08 18:49:57 följande:
    Precis! Känns sjukt att man tog sig igenom det ändå.

    Sorry att jag håller igång tråden hehe, är glad när det är tyst här för då vet man att du har annat för dig och det är ju så härligt! :)
    Eller hur! Hur mår du nu? : >

    Ja tystnaden för oss i tråden visar ju verkligen på lusare tider =>
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-03-14 22:32:46 följande:
    Med tanke på att jag fick säga upp mig från mitt jobb så går det lite upp och ner... men när det kommer till honom så känns det bättre och bättre för varje dag som går. :) Fortfarande konstigt och orättvist, skulle ignorera honom om vi springer på varandra eftersom han betett sig så vidrigt. Men ja, helt okej! Gråter inte längre i alla fall. :p

    Hur mår du? :D
    Åh vad skönt (: jag förstår vad du menar. 

    jag mår bara bra, ibland kan jag nog bli lite ilsken fortfarande - men det är väl förmodligen för att vi aldrig pratade ut ordentligt. Han vill fika någon gång så kanske tar det då så man kan lägga locket på för alltid. Börjar tycka det är jobbigt att han hör av sig och rör runt i skallen, jag har själv inte hört av mig sen nyår men han messar ibland. Vi sågs förrförra helgen på krogen och han svansade helt plötsligt efter mig och var så glad att se mig. Jag kände inget - jag är mest matt och vill vara ifred, orkar inte med mer spel längre.

    Men nu kommer vår och sommar, solen skiner och alla blir snygga ;b perfekt att vara singel n ready to mingel!
  • Anonym (hjälp.)

    Åh, nu var det ett tag sen! Finna någon kvar? Hur mår ni? :D

  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2015-05-29 23:56:40 följande:
    Jag haha, men brukar hänga här och läsa i andra trådar så. :) Hur mår du?
    Kul :>
    Jag med ibland, men nu har de varit mycket med skola och jobb så har inte varit lika aktiv i mitt forumande haha. Jag mår bara bra :) hur mår du?
Svar på tråden Han bara lämnade mig.