• Anonym (A.A)

    Vill inte umgås med sambons vänner.

    Har aldrig gillat min sambos vänner. Redan innan vi började dejta var tvekade jag på om jag ville ses, på grund av hans vänner...

    Sedan vi blev tillsammans träffar han inte dom så mycket. Men jag har börjat förstå att han nog undviker det för min skull. Jag klickar inte alls med tjejerna. Vi är väldigt olika på alla sätt och vis. Får alltid superångest när vi ska träffa dom, för jag har verkligen sån olust inför det.

    Vill inte såra min pojkvän genom att inte följa med. Men samtidigt så är det något jag verkligen inte vill! Sitter t.o.m och funderar nu på om jag borde avsluta vårt förhållande pga detta!

    Förstår om detta låter helt sjukt. Men som sagt, de är inga personer som jag vill umgås med. Och jag vill inte att han ska förlora kontakten med sina vänner pga mig!

    Vad gör man?? :(((

  • Svar på tråden Vill inte umgås med sambons vänner.
  • Anonym (A.A)

    Dom är väldigt ytliga och det ska alltid drickas och rökas. Mycket. (Bland annat).

    Det tråkiga är att alla har partner sen flera år och känner varandra väl. Så min sambo hade varit "ensam" då, vilket känns fel :/

  • Anonym (A.A)

    Vi är runt 30, så där hade du förutfattade meningar, ja :)

    Jag bjuder såklart till när vi ses. Men att diskutera någons nya klocka eller var någon annan har gjort sina naglar för att sedan vänta på att alla ska ta en rökpaus IGEN, är inte så givande för min del!

    Och dom festar fortfarande som de var under 20. Jag är helt enkelt trött på hela den biten.

  • Anonym (A.A)
    Sebastian72 skrev 2014-08-23 02:59:43 följande:

    Där är du ganska fördömande:). Ytlighet behöver det inte handla om. Att du dissar hjälper ju inte, förmodligen släpper du inte in. Heller.


    Ytlighet är inget påhittat ord (och jag vet vad det betyder.) Finns sådana folk, faktiskt.
Svar på tråden Vill inte umgås med sambons vänner.