• Aqt

    Varför röstar ni SD?

    Jag kommer att rösta på dem för att välfärden ska prioriteras för ALLA som bor i Sverige.

    Och jag röstar på dem för första gången för att många andra partier vill skambelägga politiska diskussioner om migration som inte är totalt likgiltiga inför segregationsproblemen.

    Om segregationsproblemen inte lyckats subventionerats bort på 30 år trots enorma satsningar direkt riktade till invandrare så är enda slutsatsen att samhället måste återhämtas, för välfärdens skull.

    Nu vet vi att migrationsverket har gjort slut på de 90 miljarder kr de fått för budgetperioden och behöver ytterligare 48 miljarder kr akut för att kunna bedriva verksamheten.

    Arbetsförmedlingens pengar är också slut för särskilt stöd för utlandsfödda.

    Men vi måste visa medmänsklighet och fortsätta hjälpa kvotflyktingar och bistånd samt genom UNHCR. Det hjälper totalt sett fler och är mer humant samtidigt som vi har reformutrymme för vår gemensamma välfärd.

    Men med 89000 flyktingar + anhöriginvandring varje år de kommande åren förstår ju alla att det går med samtida satsningar på skola, vård och omsorg.

    Sverige är ett snällt land som menar väl men oerhört naivt och det har blivit så fel.

    Jag är uppväxt i ett av världens mest segregerade områden, i Sthlms södra förorter. Och om jag skulle beskriva vad jag upplevt där skulle vara långa men tragiska historier.

    Men den dag gängbildningarna, Black cobra, Fittja boys m.fl och gängen i centrum gjorde det farligt att vistas och leva där då bestämde jag mig att fly från Botkyrka, Vårberg, Skärholmen och Bredäng. Nu är områdena och skolorna kraftigt segregerade där som i många norrförorter och inga integrerade vill bo där.

    Och det finns nu över 150 st utanförskapsområden i Sverige som har alllvarliga problem.

    Att politikerna försökt mörka detta i många många år och fortfarande ljuger om att denna massinvandring är bra för välfärden på lång sikt är direkt ohederligt. De bor inte ens själva i dessa områdena och deras ideologi och tro på det mångkulturella samhället verkar stå över verklighetens konsekvens så att säga.

    Jag är tillsammans med en invandrartjej och har många goda vänner från många kulturer, men tycker att det behövs återhämtning några år.

    Därför kommer jag att rösta på SD.

Svar på tråden Varför röstar ni SD?