Inlägg från: justgoforit |Visa alla inlägg
  • justgoforit

    igångsättning vid förlossningsrädsla!

    Är det någon som har erfarenheter av igångsättning vid förlossningsrädsla? Är det svårt att få igenom? Jag är livrädd inför förlossningen , har pratat med min bm om det och hon har skickat remis till aurora några gånger, men det händer ingenting, det känns som att dom inte bryr sig om att jag är så rädd. Jag könner att jag inte kan fortsätta så här, varje dag sitter jag och gråter och tänker på hur illa det faktiskt kan gå om jag inte får hjälp, att jag kan få förlossningsdepression och inte kan ta hand om mitt barn eller något. Jag har läst på lite men vet att man måste ha väldigt bra argument för att få det igenom. Så jag hade varit tacksam om ni hade kunnat dela mer er om era upplevelse kring detta.

  • Svar på tråden igångsättning vid förlossningsrädsla!
  • justgoforit

    Jag vill bli igångsatt eftersom jag är livrädd inför förlossningen,  jag känner att min rädsla försvinner inte om jag bara pratar med någon, jag får panik så fort jag tänker på förlossningen, så tänkte jag att om jag blir igångsatt så vet jag när allt händer för det är det som skrämmer mig mest, att man inte vet när allt sätter igång, och smärtan är jag jätte rädd för.

  • justgoforit

    nej , jag tror inte dom tar mig på allvar, jag har pratat om det med min bm sen inskrivningen och varje gång vi träffas berättar jag hur rädd jag är men hon gör ingenting åt det. Min kille är hemma nu andra dagen från jobbet för att jag får sån panik så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vem jag ska vända mig till eftersom min bm inte vill hjälpa mig.

  • justgoforit

    har bf den 15/10 så det är inte så jätte länge kvar. Ja jag ska försöka prata med bm och förlossningen om det imon så får vi se vad dom säger.

Svar på tråden igångsättning vid förlossningsrädsla!